Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvoda kezdés előtti családláto...

Óvoda kezdés előtti családlátogatáskor miért kérdezik meg, hogy tervezett baba volt-e a gyerek?

Figyelt kérdés
Van valami jelentősége?

2022. okt. 12. 21:14
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

39! Mint írtam, környezettanulmány,honnan jön a gyerek.

De pl hozzánk ki se jöttek,mert látta az óvónő a gyereken,hogy jók a körülmények (nem vagyunk gazdagok,hanem jó helyen van egy saját panellakásunk,mindketten dolgozunk, főiskolai, egyetemi végzettségünk van, stb).

Azt mondta,így nem szükséges.

Ahhoz mennek ki,ahová ki kell menniük.

Amúgy anyukám is óvónő volt, ő is járt ki minden kiscsoportoshoz.

Valamint: amire csak kíváncsi az óvónő, a gyerek MINDENT elmond neki!

Anyukám is tudott minden családról mindent.

2023. jan. 9. 15:47
 42/44 anonim ***** válasza:
34%

"Ahhoz mennek ki,ahová ki kell menniük."

Meg ahová beengedik őket. Családlátogatás...komolyan, eldobom az agyam.

2023. jan. 9. 18:18
 43/44 anonim ***** válasza:
0%

Családlatogatás... És van házkutatási engedélyük is? Én úgy tudom, hivatalos szerveket kötelező csak beengedni (ha van engedélyük).

Ja, amúgy mi ismerjük az óvónéniket, az egyik egyetemen barátnőm volt. 😁 Mondjuk ő jöhetne, ha szeretne, de nem mondott ilyesmit. 🤣

2023. jan. 9. 18:32
 44/44 anonim ***** válasza:
34%
Oké, hogy nincs engedélye, de ha meg nem engedem be, kapok egy újabb feketepontot, hogy bomlasztom a renccert...🤣
2023. jan. 9. 19:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!