Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodába gyümölcs?

Óvodába gyümölcs?

Figyelt kérdés

Havi 1 alkalommal gyümölcsöt kell majd bevinnem az óvodába.

Semmi bajom nincs ezzel az intézkedéssel, csak nem tudom mások hogy csinálják ezt.

Szülői még nem volt, ahol meg tudnám kérdezni, az óvónők reggel még azt se tudják hol áll a fejük, még nem akartam ezzel terhelni őket.

Szülők, akik visztek gyümölcsöt a gyereketek csoportjába, mit szoktatok vásárolni?

Csak egy fajtát vagy vegyesen? Pl alma, szőlő, körte, télen narancs kivi, banán?

2022. szept. 5. 16:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
9: nem értem, mit nem értesz... ugyanaz leegyszerűsítve, mintha mindig mindenki vinne be egy darab gyümit. Hát nem jobb havi 1x bevinni az egész csopinak, mint minden héten kétszer 1 db-ot?
2022. szept. 5. 16:55
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
Sztem ez az a nő aki egyszer beközölte itt h ő nem viszi oviba a gyereket mikor rajtuk lenne a sor
2022. szept. 5. 17:06
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Régi ovinkban is havonta kellett vinni 2 kg körül. A mostaniban hetente viszünk kedden azt mondt@k 4 db ot
2022. szept. 5. 17:11
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
Én 1 kivétellel mindig 2 kiló almát vittem és ennyi (az én gyerekem ezt biztosan megette)
2022. szept. 5. 17:42
 15/30 anonim ***** válasza:
85%

Havonta kell bevinni legalább 4kg gyümit.

Ananászt fogok vinni, a gyerekem erre van rákattanva

2022. szept. 5. 18:07
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hetente 2 szülő van beosztva gyümölcs felelősnek, így annyit kell bevinni, hogy a teljes csoportnak jusson 2-3 napra. Mindenki 2-3x kerül sorra egy év alatt, ez azért kibírható.

Nekünk az óvónő azt mondta vegyesen vigyek, olyat amit a gyerek szeret. @

2022. szept. 5. 18:10
 17/30 anonim ***** válasza:
34%

Az én gyerekem már nem óvodás és nem is Magyarországon élünk. Itt nem szokás gyümölcsöt bevinni. Mindenki maga dönti el, mit ad enni q gyerekének, nincs intézményi következtetés se.

11!

Azt nem értem, mi közöm van nekem a más gyerekéhez.

"Én azt nem fogom soha megérteni aki sajnálja ezt a keveset is a gyerekektől. Gondolom az ilyen szülinapra se küld nasit"

A szulinap hogy jön ide? Más gyereke még mindig nem az enyém. Ennyi erovel lehetne tizorait is küldeni mindegyiknek, vagy fizetni a teljes étkezését.

2022. szept. 5. 18:10
 18/30 anonim ***** válasza:
50%
Igen mi van azokkal a szülőkkel akik nem visznek be hiába van rajtuk a sor, az ő gyerekük meg ehet az általunk bevittből? Így úgymond az enyém szájából veszem ki azt a gyümölcsöt. Miért a normálisan dolgozó szülőt büntetik azzal hogy más gyerekének vigye a gyümölcsöt?
2022. szept. 5. 18:20
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Én adok neki, de nem igen szereti, de ha eszik a gyerekek ő is megkostólgatja.

Az étkezést annak nem kell fizetnie aki anyagilag úgy áll sajnos, nem mindenki tud venni gyümölcsöt vagy akár, húst, engem meg nem vág földhöz az a pár szem gyümölcs, és amikor más vosz abból az én gyerekem is eszik.

2022. szept. 5. 18:21
 20/30 anonim ***** válasza:
68%

#17 gondolom te az a típus vagy, aki ha a gyereked áthívja a kis barátját, uzsonna időben csak a sajátodnak vágsz egy szelet kalácsot, a másiknak nem. Volt szerencsém ilyen anyához gyerekként, még egy kicsinek is lejön milyen megalázó ez.

A hozzászólásod téged minősít, ne haragudj.

2022. szept. 5. 19:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!