Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Közületek van olyan, aki...

Közületek van olyan, aki vitte a kisebbik gyerekét az idősebb testvér ovis beszoktatási napjaira?

Figyelt kérdés
A fiamnak most lesz az első ovis napja és azt mondták 4 nap lesz a beszoktatás. Viszont van egy 10 hónapos babám is. Szülőin megemlítettem, de konkrétumokról nem volt szó. Lehet még nekik is új ez. Sajnos nincs aki vigyázna rá addig. Másnak esetleg tapasztalata erről?
2022. aug. 29. 13:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%

Nekem áprilisban lett a fiam beszoktatva. Akkor volt 6 hónapis a huga.

Én vittem, nem bántam meg. Férjem nem tudott itthon maradni, nagyszülők nincsenek, en pedig nem fizetek vadidegennek hogy vigyázzon a gyerekemre.

Szerintem ez a "ez csak a nagy napja" hülyeség. Ez mindenkinek új élethelyzet nem csak a nagynak.

Nálunk 3 nap a beszoktatás. Első nap 9töl fél12ig voltunk ott. A kicsi elvolt a kezemben, aludt is egyszer.

Második nap már hazaküldött a fiam, így nálunk lényegében 1 nap volt a beszokás. (Aztán 2 hét mulva rájött, hogy ez mostmár mindig ígs lesz, onnantól jött a sírás).

Az óvónéni is támogatta, hogy nyugodtan vigyem a kicsit.

2022. aug. 29. 16:41
 12/20 A kérdező kommentje:
Én értem, hogy a válaszolóknál vannak nagyszülők és a kérdés nem is hozzájuk szólt, mert nekem meg nincs. Én is rájuk bíznám ha tehetném. Azokat kérdezem, akik nem olyan szerencsések.
2022. aug. 29. 16:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, voltak hasznosak.
2022. aug. 29. 16:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem vittem, a férjem vigyázott az 5 hónaposra.

Nagyszülő nincs, de a gyerekeknek van apjuk.

2022. aug. 29. 18:52
 15/20 anonim ***** válasza:
12%

Van apjuk, aki dolgozik. Nem mindenki 8 órás, bármikor szabit kivevős munkahelyen dolgozik. Férjem pl a határon van egy hétig..

Nálunk sokan hozták a picit, jó volt így. Nem csak a gyerekről szól ez, mindenkiről a családban. A pici meg nem egy táska, akit leteszek, felveszek. Hozam tartozik, én tartozok felelősségel iranta IS.

2022. aug. 29. 20:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nálunk sincs nagyszülő, de megoldjuk az ilyeneket.
2022. aug. 29. 20:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért pontozták le, aki azt írta, hogy van apja is a gyereknek, így ő vigyázott rá. Lehet hogy sokaknak van home office munkalehetősége, meg nagyon jó fej főnöke, esetleg vállalkozó, de ezért 4 nap szabit kivenni nem sok munkahely díjazná, pláne ott ahol már jó előre be kell jelenteni.
2022. aug. 30. 16:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy be kell szoktatni a gyereket, pont hogy jó előre lehet tudni és az időpontját is.

Nincs valami tökéletes munkahelyem, de simán elintéztem, hogy jövő héten beszoktathassam a kisebb gyerekem.

2022. aug. 30. 20:05
 19/20 A kérdező kommentje:
Férjemnek új munkahelye van, nem tud mindjárt szabira menni.
2022. aug. 31. 10:56
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha próbaidőn van, max. akkor nem.
2022. aug. 31. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.