Közületek van olyan, aki vitte a kisebbik gyerekét az idősebb testvér ovis beszoktatási napjaira?
Nekem áprilisban lett a fiam beszoktatva. Akkor volt 6 hónapis a huga.
Én vittem, nem bántam meg. Férjem nem tudott itthon maradni, nagyszülők nincsenek, en pedig nem fizetek vadidegennek hogy vigyázzon a gyerekemre.
Szerintem ez a "ez csak a nagy napja" hülyeség. Ez mindenkinek új élethelyzet nem csak a nagynak.
Nálunk 3 nap a beszoktatás. Első nap 9töl fél12ig voltunk ott. A kicsi elvolt a kezemben, aludt is egyszer.
Második nap már hazaküldött a fiam, így nálunk lényegében 1 nap volt a beszokás. (Aztán 2 hét mulva rájött, hogy ez mostmár mindig ígs lesz, onnantól jött a sírás).
Az óvónéni is támogatta, hogy nyugodtan vigyem a kicsit.
Nem vittem, a férjem vigyázott az 5 hónaposra.
Nagyszülő nincs, de a gyerekeknek van apjuk.
Van apjuk, aki dolgozik. Nem mindenki 8 órás, bármikor szabit kivevős munkahelyen dolgozik. Férjem pl a határon van egy hétig..
Nálunk sokan hozták a picit, jó volt így. Nem csak a gyerekről szól ez, mindenkiről a családban. A pici meg nem egy táska, akit leteszek, felveszek. Hozam tartozik, én tartozok felelősségel iranta IS.
Azt, hogy be kell szoktatni a gyereket, pont hogy jó előre lehet tudni és az időpontját is.
Nincs valami tökéletes munkahelyem, de simán elintéztem, hogy jövő héten beszoktathassam a kisebb gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!