Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikor értesítenek a felvételről?

Mikor értesítenek a felvételről?

Figyelt kérdés

Az a szabály, hogy amelyik gyermek Augusztus 31-ig betölti a 3. életévét az ugye óvodaköteles.

Az én fiam csak Szeptember 3-án tölti a 3-at, de beadhattuk a jelentkezést, és azt mondták a tájékoztatón, hogy majd pár nap “késéssel” kezdheti az ovit.

Ez eddig teljesen világos.

Aki járt hasonló cipőben, mikor értesítette az óvoda a felvételről?

Lassan a munkahelyemen is jelentkeznem kell, hogy visszavegyenek (talán 30 nappal a gyes lejárata előtt?) de amíg nem 100% a kicsi felvétele, addig nem merem kérni őket.

Pesti ovi, körzet, de piszok sok gyerek van most (ami persze valahol jó, csak félek, hogy nem férünk be)

Elutasíthatnak amúgy 3 nap miatt? Sokan vannak október, novemberiek is…

Túlizgulom? :D

2022. júl. 22. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mit mondtak, kíváncsi vagyok.
2022. júl. 23. 04:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Május közepén volt beiratkozás, június 10 körül jött az értesítés és rá egy hétre már volt szülői értekezlet. Van jel, lista stb. Februárban lesz csak 3 éves és felvették.
2022. júl. 23. 05:56
 13/15 A kérdező kommentje:

Telefonáltam már, elvileg felvették, de azóta se kaptam semmiféle tájékoztatót.

Majd lesz szülői szeptember előtti héten, ott mindent elmondanak…

Kb ennyivel leráztak.

Jó lesz utolsó napokban mindent beszerezni :/

2022. aug. 2. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyszerű lehet ott a vezetés mondhatom. A kicsi pedig egyszer sem találkozik azokkal a felnőttekkel akik foglalkoznak majd vele. Se ovi csalogató, se család látogatás az óvónénik részéről? Vagy majd ezt is akkor tudod meg mikor frissen visszamész dolgozni? Dajka vagyok de nekem is fontos hogy lásson az a gyerek legalább egyszer-kétszer, pici ajándékot szoktunk vinni, mielőtt bejön a csoportba,ne legyek tök idegen neki.
2022. aug. 2. 19:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Á, sajnos sose lesz itt olyan, mint nálatok… csodálatos ovoda lehettek, ha így foglalkoztok a leendő ovisokkal. Nekem is nagyon tetszene, de itt most jelen pillanatban örülök, ha majd megtudom a szülői pontos helyét, idejét, és a gyerekem kezdését…
2022. aug. 3. 13:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!