Baj, ha alig 1 évesen bölcsis lesz a gyerek?
Nincs anyagi oka. Jól élünk. De nelem szükségem van felnőtt emberek társaságára. Heti 1x eljártam jógára, azt igérte a férjem mindig tud rá vigyázni akkor, de végül nagyon lecsökkent ez a szám is.
Egyedül érzem magam, vágyok felnőttek társaságára.
Szerintetek megvetendő, ha ezért visszamegyek inkább dolgozni?
30as miért kéne otthon 16 fokban ülni? Tudod, normáliséknak van legalább pár százezer megtakarítása, mielőtt gyereket vállalnak, és apukának is jó munkahelye.
Nekem van 5 millió számlán, egy lakás kiadva, egy saját amiben élünk, maximum Gyed-em, a férjemnek is jó fizetése...akinek fontos a gyereke az nem mindegyik 6 osztályos proli hiába vizionalizálod be.
Sőt, az a megfigyelhetőbb inkább hogy azok sietnek vissza dolgozni akik csórók.
#42 Kár, hogy empátiát és észt nem adnak a pénz mellé. Normáliséknál? Tudod mennyit keres egy ápoló, egy pedgagógus, egy mentős, egy tűzoltó, egy szocmunkás? Szerinted csak annak lehetnek anyagi gondjai, aki egy "6 osztályos proli"? Pár százezer megtakarítással rohadt sokra megy ma egy ember, elmegy rezsire majd az első hideg hónapban.
Abban egyetértek, hogy gyereket kiegyensúlyozott anyagi helyzetben érdemes vállalni, de azért aki nem a seggében tartja a fejét, az látja, hogy sokak hiába tanultak és dolgoznak keményen, bizony soha nem fognak milliókat megtakarítani. Pár százezer Ft meg lassan annyit sem ér, hogy a kitöröld vele. Értéktelen játékpénz, ennyiből senki nem lesz otthon 3 évig.
Szóval tök jó, hogy neked van pénzed, de ettől érzéketlen tájékozatlan suttyónak még nem feltétlen kell lenni.
44es, eltaláltad, pontosan tudom mennyit keres egy ápoló, ugyanis az vagyok:-D
De attól még lehet takarékoskodni, nem eszetlenül szülni a gyereket.
Nekünk megvolt a prioritás, gyerek előtt mindenképpen be akartuk biztosítani a mi és az ő életét is.
Igaz hogy így 34 éves voltam mikor született, de hitelmentes, saját ingatlanba, a most kiadott pedig az övé lesz. Igen, ezt örököltem, mielőtt betámadtok. De amiben most élünk, azt saját magunk vettük.
És mi jogon vàgsz fel valamivel amit örököltél??? Úgy csóró prolizol itt mintha magadnak vetted volna azt az ingatlant amivel most hülyére keresed magad.
Eszem megàll.
Azért kiadni is hatalmas kockázat egy ingatlant. Szerintem nem a kiadásában van a biznisz, hanem hogy csak van.
A mi albink 3 év alatt amíg benne laktunk közel 10 milliót drágiult, pedig ebbe semmi felújítás nem történt. Havonta fizettünk 100 + rezsit, szóval jó ha a harmadát behozta. Én ha azt vesszük, hogy az ingatlan olcsóbb sosem lesz, akkor kiváló befektetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!