Baj, ha alig 1 évesen bölcsis lesz a gyerek?
Nincs anyagi oka. Jól élünk. De nelem szükségem van felnőtt emberek társaságára. Heti 1x eljártam jógára, azt igérte a férjem mindig tud rá vigyázni akkor, de végül nagyon lecsökkent ez a szám is.
Egyedül érzem magam, vágyok felnőttek társaságára.
Szerintetek megvetendő, ha ezért visszamegyek inkább dolgozni?
Aki 2-3 gyereket szül, az is elveszi az időt a gyerekétől, mert míg a nagyobbakat viszi oviba, iskolába, játszik, tanul velük, sportra viszi, takarít, elpakol, mos a 3 gyerek után, azzal rengeteg időt vesz el a kicsitől. Akkor azok a gyerekek mind lelki sérültek lesznek, és nem fognak kötődni az anyjukhoz, mert napi pár órában az anyjuk nem csak velük foglalkozott.
Én például tanultam, míg otthon voltam a gyerekkel, akkor én is szar anya vagyok, mert nem 24 órában csak rá figyeltem.
#5 Igazából nem sikerült eltalálni. A férjemnek volt fontos, ő könyörgött érte évekig. Nekem nincsenek jó példák a családomban, így nem terveztem gyereket. De ha csak ennyin múlna: anyám ott volt végig 3 évig velem, és mégsem lett rózsás a kapcsolatunk.
#20 Azért 55 nm-es lakást kb. 1 óra nekem rendbe rakni (gyerek nélkül) és még félig meg is főztem. Nem vagyok az a típus aki a háztartás oltárán kíván véráldozat lenni. És nem vette el a picitől soha idő az otthoni teendők. Ha anyásabb napja van akkor a háztartás mindig ráért. Max rendeltem kaját aznapra. De amúgy én abba a szellemben szocializálom, hogy a közösen használt életteret közösen tartjuk rendben. Így sokszor közös, izgalmas játék a teregetés, a főzés... egyebek. Most meg már segíteni is tud a "magatehetetlen" gyermek pl. a szennyes ruha ki-be pakolásnál, a főzésnél ő dönti el mivel kavarjam az ételt vagy melyik habverőt válasszam a desszerthez. Munka után pedig játék van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!