Mindenki tart ovis szülinapot is, ahol engedik? Van aki nem?
Nyári gyerekek kivételével kérdem.
Nekem az egyik gyerek tavaszi, másik nyári. A tavaszi most fogja kezdeni az ovit, a nyári jövőre. Én szívem szerint nem ünnepeltetném az oviban is, csak ha kifejezetten kérné a gyerek.
Több okom van erre, de nem ez a lényeg, csak kíváncsi vagyok nálatok van-e olyan, aki nem ünnepli oviban?
Nyári gyerekek is szokták nálunk tartani, általában ezért ünnepelnek szeptemberben non-stop.
Ennek ellenére a lányomat nyáriként nem ünnepeltettük, csak a 3 év alatt egyszer. Nem tartottam fontosnak, ő nem reklamált. Csak egyszer kérte, akkor vittünk is be.
Nálunk néhány gyerek nem hoz, de van tartva mindenkinek. Szülőfüggő, nem kötelező. Ha nem hoz semmit, egy zacskó olvadós cukrot osztanak szét (szerintem ez csoport pénzből vagy alapítványi pénzből megy) illetve szülinapnál a fa játéktortával vannak fotózva.
Az óvónénik mindenkinek készítenek kis ajándékot (egy papírból készült kis kosár, benne néhány apró csoki, cukor és egy kinder tojás + egy fakanál báb)
Egyébként annyira menő a fa torta, hogy pl a lányom, aki mindig visz finomságot, külön kér fotót azzal is.
Szívesen viszünk be, engem speciel nem érdekel, ki hogyan járul hozzá, a gyerek nem tehet róla.
A covid alatt nem lehetett tortát vinni, de már újra engedik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!