Óvodákban elvárják a szülőktől hogy jattot adjanak? Azt vettük észre hogy más gyerekeivel kedvesebbek az óvónők.
Nem tudom, most hogy van, de amikor én voltam óvodás, ez így ment. Sose tudtuk, mit tudnak adni azok a bizonyos szülők, hogy az ő gyerekük különleges bánásmódot érdemelt.
Mi csórók is voltunk, meg nem az a nyalis fajták.
De hogy miben is megnyilvánult a kivételezés: pl ebédnél mikortól kérdezték ki kér repetát, valahogy ezek a gyerekek mindig többet kaptak, nekem volt, hogy jelentkeztem, és még volt vagy 2 szem krumpli a tányéromon, és leb@sztak, hogy mit képzelek, hogy jelentkezem, mikor meg se ettem még, holott azért jelentkeztem, mert tudtam, hogy többet nem fogják megkérdezni, és azt is megettem volna ugyanúgy.
Na ilyen a nyalisokkal soha nem történt.
Véleményem szerint undorító az ilyen jellegű kivételezés. Pláne, hogy egy pár éves gyereknek fogalma sincs arról, ő miért ér kevesebbet, mint a másik.
"De a végén kiderül, hogy sokkal többet keresnek, mint mi egyszerű halandók"
??? Melyik óvónő keres sokkal többet mint az átlag?
Fura, hogy még mindig van ahol csoport pénzt szednek pedig elvileg tilos.
Nálunk a másik véglet van. Mivel tilos pénzt szedni így vagy lesz pénz programokra(például külön buszra) vagy nem. Ez az önkormányzat és az óvoda alapítványa épp aktuális anyagi helyzeten múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!