Terhesség alatt megváltozott a szemelyisegetek? A férjetek kedvesebbek lett? Jobban kimutatták szerelmüket?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 20:34
2/10 anonim válasza:
Az enyém nem hiszem. A gyerek apja terhesség alatt "mintaapává" vált. Kb mindig ki akart szolgálni. (Aztán szülés után ez borult. Már nem a párom)
3/10 anonim válasza:
Nekem nem valtozott meg a szemelyisegem csam erosebb lett az emberek iranti undorom. Sok mindenki egy csalodas es nem is akarok senkivel lenni a csaladon kivul. A ferjem talan egy picit figyelmesebb lagyabb amiota tudja hogy erkezik a kisbabaja de szerintem ez csak a boldogsaga. :)
4/10 anonim válasza:
Nem, de amióta megvan a gyerek sokkal előbb felb sz o m magam, ennyi változott
5/10 anonim válasza:
Én eléggé változó hangulatú lettem. Indokolatlanul szomorú voltam néha. A férjem türelmes. Amikor terhes vtam meg türelmesebb volt.
6/10 anonim válasza:
A személyiségünk nem, de főleg az első gyerkőcnél a felhők fölött jártunk pár méterrel. 6 évet vártunk rá, igazi csoda volt, hogy megfogant. 😊 A férjem a kapcsolatunk elején is figyelmes volt, meg most is, 20 év után, 4 gyerekkel, a 2 közt sem volt változás.
7/10 anonim válasza:
Sokkal nyugodtabb lettem. Türelmesebb. Kevésbé kapom fel a vizet és annyival de annyival kevesebb piszlicsáré apróságot tekintek problémának. Valahogy a lelki békém helyrebillent a lányom érkezésével :) A szülés után is maradt ez a "zen" állapot, hát kíváncsi vagyok, mi lesz, mikor visszamegyek dolgozni most szeptemberben :D
A férjem nem változott, előtte is a tenyerén hordozott, terhesség alatt is és azóta is ez a helyzet. Mindig tökéletes mértékben mutatja ki a szerelmét :) Nálunk ez az alaphelyzet.
8/10 A kérdező kommentje:
Miért van az utolsó lepontozva? Nagyon szépet írt
Köszönöm mindenkinek !
2021. júl. 16. 21:27
9/10 anonim válasza:
Igen. Minden reggel agyba kaptam a reggelit és este pucolva a narancsot. Azóta ezt fújhatom 😁
10/10 anonim válasza:
Az én férjem nagyon gondoskodó lett. Nagyon cuki.
Én több dolgot megbocsájtok neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!