Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovodába kerüléskor megváltozik...

Ovodába kerüléskor megváltozik a személyisége?

Figyelt kérdés

Vagyis megedződik? Főként arra lennék kíváncsi, hogy ha egy gyerek kicsit nyuszika akkor megváltozik majd? Most az ég világon el nem venne senkitől szó nélkül például a kosarából egy pénztárcát vagy más gyerek kezéből egy játékot! Udvarias, illedelmesen elkéri, csak ott a bibi hogy rá sem hederítenek szegénykémre, hiába kéri szépen! Mit tegyek vele, hogy ne nyomják el, neveljem inkább pimasznak? Félek az oviba semmire nem fog menni azzal, hogy kérem szépen a "fülesmackót" azokkal szemben akik egyszerűen kitépik a kezéből és mennek is tovább! Nagyon féltem....mire számítsak? Tapasztalatok?

Köszi mindenkinek aki válaszol!

2010. okt. 15. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
szia hat nem mondat hogy hány éves a fiad szerintem többször vidd társaságba és talán bátrabb lesz mert az sem jó ha hagya hogy mindenki elnyomja mert nem fog barátokra találni vagyis fog de nehezen meg fent al a lehetőség hogy kitúrják az óvodába a kereszt lányomnál is van egy ilyen lány és a keresztlányom meséli hogy senki nem akar vele játszani az én fiam pedig amióta oviba jár elkezdet nyelvet mutogatni és káromkodni de aszt mondtak hogy addig meg nem valakinek mondja ne figyeljek rá hogy ezzel csak magara akarja hívni a figyelmet ha meg valakire mondja akkor ősze szidom meg megbüntetem de lényegibe az óvónéneitől függ minden vele beszeld-meg de szerintem többet kéne társaságba járni...
2010. okt. 15. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jól neveled, hogy illedelmes, szépen kéri a dolgokat. Hosszú távon ő lesz a nyerő.
2010. okt. 16. 16:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Járunk társaságba, a környezetünkben sokkal több van olyan aki ki sem mozdul otthonról!

Valahogy jobban érdeklik azok a dolgok amik már nagyobbaknak valók! Ha lehet választani egy 2,5 és egy 5 éves között mindíg a nagyobbat válassza!

2010. okt. 17. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!