Tom ocean kérdése:
Óvodákban elvárják a szülőktől hogy jattot adjanak? Azt vettük észre hogy más gyerekeivel kedvesebbek az óvónők.
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 14:49
11/26 anonim válasza:
Óvónő vagyok, még sosem kaptam jattot... nem is értem?!
12/26 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem konkrétan a jattra gondol.
Hanem ajándékra...
13/26 anonim válasza:
Nálunk (állami óvoda) csak év elején kell fizetni csoport pénzt, mindenkinek ugyanannyit értelem szerűen. Ajándékot a szülői közösség vesz együtt. Összeadjuk a pénzt és megbeszéljük mit vegyünk.
14/26 A kérdező kommentje:
Jatt lehet bármi csoki, bonbon nem tudom. Nem vagyunk pénzeszsákok, gyermekünk szerintem kedves. Én is annak tartom magam, de vannak a gyerekek közt az egyenlőek közt egyenlőbbek, nem értem én sem.
2022. máj. 4. 17:02
15/26 anonim válasza:
Anyukám ilyen óvónő volt. Számon tartotta,kitől milyen értékű ajándékot kapott névnapra,karácsonyra,pedagógusnapra,akármire.
És igen,máshogy bánt azokkal a gyerekekkel. Sajnos.
16/26 A kérdező kommentje:
9 Pont erre gondoltam. Ez a tapasztalat, igen.
2022. máj. 4. 19:39
17/26 A kérdező kommentje:
8 nem, nem utáljuk őket, nagyon kedvesek
2022. máj. 4. 19:40
18/26 anonim válasza:
Az egyenlőek között ezért egyenlőbbek egyesek. Plusz lóvé, utalvány, ajándékcsomag, miegymás.
19/26 anonim válasza:
15ös vagyok. Engem pontoztok le azért,amilyen anyám volt?
Az komoly....
20/26 anonim válasza:
Akkor nektek jó ovitok van. Nálunk simán szóltak anyukának, hogy ha alapítványba befizet 30 ezret, akkor 2 és fél évesen felveszik a gyereket, én meg szívtam, mert decemberi volt a fiam és csak következő év szeptemberébe mehet. És igen, viszek ajándékot külön is és nagyon kedvesek velem, tudom milyen flegmák tudnak lenni olyanokkal, akik nem állnak úgy anyagilag sajnos. Csak egy példa, ismerős anyukának downos a legkisebb gyereke, az ovi integráló, kötelesek egy évre felvenni. Azzal kezdre az ovodavezető, hogy fel sem akarta venni, és megemlítette anyukának, hogy miért vár szívességet, ha alapítványba nem fizetett soha. Végül jegyzőhöz került az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!