Hamarabb hazavinnéd az oviból a gyereket, ha megtehetnéd?
A 3 éves kislányom nagyon nehezen szokott be az oviba, hiába volt előtte bölcsis. Nálunk a csoport 80%-a ebéd után hazamegy, csak az marad, akinek dolgoznak a szülei. Na most így ugye ő is marad ott aludni, vért izzadva szokott bele abba, hogy mást hazavisznek, neki maradnia kell.
A munkahelyen úgy alakult, hogy csütörtöki napokon ebéd után vége a melónak, ilyenkor szeretném hazahozni. Szerintetek ez felkavarná még jobban, vagy jó ötlet?
Én már rohadtul várom, hogy elballagjon a fiam oviból (idén megy suliba). Tök jó kis csoportnak indult, aranyos óvónénikkel, normális óvodavezetővel, a többi szülő is teljesen rendben van, stb... aztán jött a Covid, és elvitte nagyon rossz irányba az egészet. Azóta mi szülők kb leprásokként vagyunk kezelve, be nem mehetünk egyáltalán, kiadják a gyereket és már csukják is ránk az ajtót, rendesen vadászni kell az óvónéniket, ha két mondatot akarunk váltani. Tüsszent a gyerek kettőt, azonnal megjegyzik, délután is minél előbb vigye haza őket mindenki, ügyeletben is húzzák a szájukat, ha valakinek van képe vinni a gyereket. Eleinte még meg is értettem, mert hát bejött egy új vírus, nyilván nem ismertük, megijedtünk tőle - ki jobban, ki kevésbé, de valamennyire szerintem mindannyian. De azóta eltelt 2 év, mindenki oltva van, 5 emberből 4 el is kapta már...és mégsem változott semmi.
Az iskolában legalább biztos nem tesznek majd megjegyzéseket azért, mert van pofám teljes állásban dolgozni, és ezért nem csak napi 4 órára adom be a gyereket megőrzésre...
26-27
Tisztában vagyok vele, és meg is fogjuk oldani, hisz muszáj lesz. Nem ez a legnagyobb gond, hanem a hozzáállás, ami nálunk sajna 180 fokos fordulatot vett az oviban azután, hogy a Covid "beütött". A fiam kiscsoportos korában még semmi problémám nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!