Anyukák, van köztetek olyan, aki bár megtehetné, de nem jár szülőire?
Fiam középiskolás, ezidáig minden egyes szülői értekezleten ott voltam. Szóval nem arról van szó, hogy nem törődöm a gyerekeimmel....
Mostanság kezdem úgy gondolni, hogy bizony ez felesleges másfél óra az életemből. A nagynak digi naplója van, a neten mindent tudok követni, és nincs is vele gond a suliba. Az oviba meg minden nap bejárok, beszélek rendszeresen az óvónővel, nézem a faliújságot, a neten van az ovis csoportnak egy oldala, amit az anyukák mindent felírnak, meg tudunk beszélni mindent... Szóval napra kész vagyok mindenből.
Az elmúlt 2-3 szülőin fogalmazódott meg bennem, hogy csak itt ülök a kényelmetlen gyerek széken és hallgatom, ahogy 1-2 aktívabb vagy problémázósabb anyuka elmondja a saját gondját-baját, amit pedig fogadóórán kellene. Semmi újat nem hallunk, nem beszélünk meg. Szóval mostanában elhatároztam ilyenkor, hogy én legközelebb ezt kihagyom, és inkább ez idő alatt a gyerekkel leszek, vagy elmegyek jógára, vagy bármi, ami jól esik.
Tudom, hogy most a legtöbb anyukát megbotránkoztatom, hiszen majd minden szülő jár szülőire. Mégis, van köztetek olyan, aki nem jár? Van ebből hátránya neki vagy a gyerekeinek? Mi az oka, hogy bár megtehetné, de nem jár?
Hátha én gondolom rosszul......:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!