Anyukák, van köztetek olyan aki áttért az e-cigire a gyereke miatt?
Leszoktam és vissza se szoktam :)
Pedig nagyon erős dohányos voltam :(
12 evesen loptam otthonrol a cigit, 13 eves koromtol vettek Nekem...
21 voltam mikor terhes lettem, napi 2 dobozzal szivtam es nem terveztem abbahagyni... Parom mikor magyarazott folyamatosan erte nem hatott meg, aztan egyszer mikor besokalt azt mondta minden vagya egy beteg gyerek es koszoni hogy elintezem ezt is... Elhajitottam a cigit... Azota nem gyujtottam ra...
De visszaterve az e-cigire! Szerinted mi lehet az az egeszseges es biztosan nem rakkelto anyag amit liquidnek hivnak es azzal ontod fel a cigidet... Annyira gyerekcipos ez az e-cigi! En biztos nem mernem szivni! Akkor mar inkabb egy 0,1es cigi...
Azt tudom, hogy az egyik propilen glikol alapu a masik liquid novenyi alapu... Nem talaltam a neten olyat, hogy mi van a propilen glikollal, de ugye rengeteg cikk van ami leirja, hogy az e-cigi mergezobb a simatol is...
Aztan hogy ezt a dohanygyarak terjesztik-e vagy sem?!
De en nem a gyerekemen tesztelnem le! Nem er annyit egy szenvedely betegseg, hogy a lelkiismereted ne legyen tiszta!
De csak egy pelda vagyis ketto! Anyum dohanyzott noveremmel vegig (visszafogta, de szivta) noverem nyitottgerinccel szuletett... Tesom a lanyaval cigizett 8-12 hetig (8 fix) a kislanyna fejlodesi rendellenesseggel szuletett... Es azt mondta, hogy pedig en mindent megtettem, hogy egeszseges legyen! Hat szerintem meg nem! Sot! Direkt mergezve, onzo modon, eloidezte!
Baratnom cigizett es nyulszaju a Fia es sajnos meg vannak rossz peldak! Aki nem dohanyzott es beteg-beteges lenne a pici olyan most nem jut eszembe!
nekem nagy a gyerekem és mondja is, hogy nem szabad cigizni, mert beteg lesz tőle az ember!
nem gyújtok rá előtt, munkahelyen se, mert utálom, hogy büdös vagyok :) viszont este mikor elalszik akkor kimegyek 1-1 cigire, erről valamiért nem tudok lemondani (3 évig nem gyújtottam rá, terhesen és utána se természetesen).
tehát nem vagyok nagy bagós, ezért is gondoltam, hogy áttérnék arra, de nem tudom milyen lehet, ezért gondoltam, hogy hátha kapok pár véleményt vagy megerősítést, az ára elég húzós, ez elbizonytalanít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!