Szerintetek jó az iskolaotthonos (délelőtt és délután is vannak tanórák) rendszer? Van köztetek, akinek a gyereke ilyen iskolába jár? Mi a véleményetek róla?
Nálunk is ilyen volt,de nem birta a gyerek,délelőtt tanitás,ebédszünet,délután is tanitás,nem csak tesi és ének,pedig az elején azt mondták csak ilyenek lesznek.
Én átírattam máshová,délelőtt tanítás,ebéd,délután 1 óra alatt házikészités majd játék.
Otthon max verset kell tanulni,de azt az előzőbe is otthon kellett.
Én az első két évben ilyen osztályba jártam.
"Házi" feladat volt, de ott csináltuk meg, inkább annak a gyakorlásának nevezném, amit ott tanultunk.
Felnőtt fejjel belegondolva nagy jó rendszer.
Gyerekként sem zavart, hogy ennyi ideig voltam bent az iskolában.
És nem élte meg kudarcként, hogy máshová írattad, meg (ahogy írod) hogy nem bírta az iskolaotthonos igénybevételt?
Azzal kapcsolatban, hogy mikor mehet haza: dolgozó szülők amúgy sem viszik haza kettőkor a gyekerek (pláne délben) tehát ebből a szempontból nem rosszabb az iskolaotthon, mint a napközi, nem?
13:40 vagyok
Nem élte meg kudarcként,mert a mostani suliból ha akarjuk,el tudjuk hozni dél-1 körül,ha akar,marad napköziben (kistesóval vagyok itthon).
Általában marad napköziben,sokszor 5-ig,mert 3-ra megtanulnak,utána lehet focizni,kosarazni,vegyes csoport.
Az előzőben meg nem jutott idő minden nap játékra,vagy ha igen,akkor csak az osztállyal.
Itt meg napköziben együtt vannak az alsósok,több lehetőség van barátkozni.
Nem mellesleg ő kérte,hogy járhasson ide,egyik kisbarátja ide jár,és tetszett neki,hogy nem egész nap van suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!