Az normális, ha a bölcsiben délelőtt nem iszik a gyerek? Ti mit tennétek?
Kislányom sajnos nem issza meg a vizet, ha nincs más délelőtt, szerintetek érdekli őket, hogy ivott-e 4 órán keresztül? Van, hogy Anyukám tud érte menni, ő mondta, hogy hazafelé van hogy fél liter innivalót is megiszik...
Reggelire kakaót kap, és amíg beviszem cumisüvegből kb. 2 dl-t iszik. Hétvégén rendesen iszik.
Mit iszik víz helyett? Azt nem engedik meg, hogy otthagyj egy palackot, az italával?
(Tényleg kár, hogy nem issza meg a vizet, pedig nagyon fontos lenne neki, de ezt gondolom, te is tudod.)
2. vagyok, az üzenet elküldése után jöttem rá, mekkora butaságot írtam; nem fogják megengedni neki, hiszen akkor minden gyerek követelné a sajátját.
Tényleg meg kellene próbálni rászoktatni a vízre.
Vizezett almalevet és szörpöt kap, illetve teát.
Szinte sejtettem, hogy lesz aki kioktat...gondolhatjátok, hogy próbáltam már megszoktatni a vízivást-nem egyáltalán nem issza, csak néha fogadja el.
Próbáld meg, hogy otthon szépen fokozatosan egyre hígabbra csinálod a szörpöt, teát, stb.- t, hátha így hozzászokik a kevésbé édes, ízes innivalóhoz és szép lassan a vízet is elfogadná.
Mert az valóban nem jó, hogy nem iszik egész délelőtt és hogy nem fogadja el a vizet:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!