Beteg? Vagy a fogzás? A babám naponta egyszer vagy kétszer fosizik (általában délelőtt) már jó egy hete, a többi széklete normális. Nem kemény ugyan, de mutattam már korábban a védőnőnek és azt mondta teljesen jó. Napi 4-5-6 kaki is van.
Fogzástól lehet? 9 hós és még nincs foga. Hangulata jó, nem fogyott, energikus, nem mondhatnám nyűgösnek. Éjszaka , inkább hajnalban párszor felsír, de cumival visszaalszik hamar. Annyit vettem még észre rajta, hogy inkább az orrán vesz levegőt.
Beszéltem a védőnővel, javasolt diétát és normaflort, amit tartok is két napja, de a ma délelőtti kaki így is fosi volt (pedig tegnap csak alma-banán-krumpli-répa-keksz volt a kaja+cukormentes almalé és víz). És ma már volt 3 normális kakija is ezen kívűl. Láza nincs, nem is volt. 37,1-37,2 a max. hője este. Ez betegség lehet, vigyem be holnap a dokihoz vagy csak a foga???? Az ínye duzzadt volt már két hete is, amikor a doki megnézte tanácsadáson.
Amikor fogzanak a babák, akkor fokozódik a nyáltermelésük, ami fellazítja a székletet. És a hőemelkedés is ilyenkor teljesen rendben van.
Amíg nem napi 5-6 csak híg kaki van, nincs magas láz, nem náthás, nem köhög, addig csak a fogtól van.
Ha benáthásodik, felmegy a láza, akkor valami betegséget is beszedett.
Ja és fogzáskor akár kisebb lehet az étvágya is.
Ha a kedve is jó, akkor nem hiszem, hogy más baj is lenne.
De ha téged megnyugtat, akkor nyugodtan vidd el orvoshoz, mert az a biztos, amit ő mond.
De szerintem csak a foga. Nálunk is előfordult ilyen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!