4 hetes kisfiam pár napja egyáltalán nem alszik délelőtt. Ez normális?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy eszik 3 óránként, és van, hogy csak nézelődik, de van, hogy sírni kezd, és csak a karomban nyugszik meg, de elaltatni nem tudom. Az ebéd utáni séta alatt a babakocsiban szinte azonnal elalszik, és a délután már a megszokott kerékvágásban zajlik, de nehezek így a délelőttök. Más is van így?2009. márc. 17. 10:48
1/2 anonim válasza:
Próbáltad már hason altatni? Nálunk csak az vált be az első hetek után. 2 hetes koráig nagyon jól elvolt a hátán is, aztán mindig felébredt. Most 12 hetes, 2 hetesen tettem először a hasára, azóta minden délelőtt 9-12-ig alszik.
2/2 anonim válasza:
Babankent is valtozo, h mennyit alszanak. Az en fiam vilageleteben rosszalvo volt. Par hetesen is, es most is. 3 honapos es 2-3 * felorat alszik nappal. Egy heten egyszer rajon egy huzamosabb alvas, de az is maximum 2 ora. En mar probaltam mindent, de nem aludt el. Az ejszakakkal viszont sose volt gondunk. Este 8-tol reggel nyolcig alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!