2010-ben született a kislányom. Neki az ovi most mikor kezdődik? 3 évesen vagy a régi rendszer szerint cak 5 évesen lesz kötelező?
nektek 4 évesen lesz kötelező, mivel abban az évben él az új törvény :)
neked kell intézni, tavasszal bemész a körzeti oviba és beadod a jelentkezést a kiszemelt oviba
Sziasztok köszönöm szépen a válaszokat. :)
Bocsánat, hogy eddig nem írtam de nagyon el vagyok havazva. Viszont még az érdekelne akkor ezek szerint én választhatom majd az ovit? Mert már hallottam olyat is, hogy a jegyző értesít és a területileg illetékes oviba kell elméletileg vinni a gyereket.
Bocsánat a sok buta kérdésekért de most vagyunk abba az időszakba amikor ezek a kérdések felmerültek és foglalkoztatnak.
a területileg illetékesek között te választhatsz. ahol mi lakunk ott 4 ovi van,. ezek között választhattunk, 5. oviba nem vihetem.
de nem értesít senki, minden településen van egy központi óvoda, évente 1x van a beíratás, akkor kell ott beíratni, majd meg kell jelölni hogy ha ahhoz a központhoz töpp ovoda is tartozik, melyiket választjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!