Van köztetek olyan kismama aki bármennyire is akarta nem tudta letenni a cigit?
Te vagy ennyire gyenge és felelőtlen!!Tudod te hogy ő mit érez odabent?Hogy fuldoklik,hogy "eszi" a nikotint,a kátrányt.Hát csak gratulálni tudok,hogy milyen felelősségteljes szülő lehetsz.
Hogy nem lehet ennyit megtenni a saját gyerekedért???
Miért, ha más is ilyen helyzetben van, attól neked jobb lesz?
Neked a saját gyermekeddel és saját magaddal kell foglalkozni, nem mással. Gondolj csak bele, milyen érzés lenne, ha mondjuk 32 hetesen, mikor a babádnak még benned kéne növekednie és fejlődnie, nem tudna, mert a méhlepény a cigi miatt elöregedne? Mi lenne, ha a gyermeked kicsi korában éjszakánként befulladna, rohanhatnál vele az ügyeletre, mert asztmás lenne amiatt, mert te a terhesség alatt dohányoztál?
A baba érdekében most erősnek kell lenni. Foglald el magadat vmi mással, egyél répát a cigi helyett, vagy akármi. De valahogy le kell tenni, még most sem késő.
én addig cigiztem, amíg nem éreztem a mozgását, napi 6-8 szálat. Akkor abbahagytam, én 40+6 hetesen indult a szülésem, természetesen, vágás/ repedés nélkül, egészséges, 3,4 kgos kisfiam lett, aki már 3 éves, és eddig 2x volt beteg!
ez persze semmire nem garancia!!!
A cigizes teljesen akarat kerdese,sajat pelda alapjan.en kb 5evig napi 1 dobozzal elszivtam,volt amikor kettovel aztan en renyleg egyik naprol a masikra tettem le 3evvel ezellott.jan 7en meg elszivtam egy dobozzal azota osszesen 3szalat szivtam el.persze sokszor ereztem,hogy ra akarok gyujtani,de ezeken a pontokon kell tullendulni.
Ossze kell szedni minswn erodet es megprobalni:)
érdekes, h aki elítéli a terhesség alatti cigizést, azt mind lepontozzátok. márpedig igazuk van. terhesség alatt cigizni rossz és aki ezt teszi, nem ad választási lehetőséget a gyermekének. attól még, h nem bírjátok letenni, el lehetne fogadni, ha vki a képetekbe mondja, h gáz, amit csináltok és be lehetne látni, h ebben sajnos nekik van igazuk. nem a piros kezeket kéne nyomkodni, hanem kicsit magatokba kellene nézni. jó kis értékrend: ti csináljátok sz.rul és más a hülye...
4es (?) voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!