Van köztetek olyan kismama aki bármennyire is akarta nem
tudta letenni a cigit?
Figyelt kérdés
Lassan 9 hetes terhes leszek,és nem megy hogy letegyem,próbálom de nem tudom.5-6 szál elmegy egy nap!Van valaki ilyen helyzetben?Vagy csak én vagyok ennyire gyenge?Válaszoljatok!
Én is dohányoztam, elég sokat. Amikor terhes lettem abbahagytam, mert a saját gyerekedért ennyit meg kell tenned. Ráadásul a kisfiam 1 évig szopizott, kibírtam, pedig nagyon kívántam még annyi idő után is a cigit. Most 17 hetes vagyok a második babánkkal. Megint letettem, mert nem akarok ártani neki. (Én nagyon sokat olvastam a terhesség alatti dohányzásról, de egyértelmű bizonyítékokat nem találtam. Szerintem menj biztosra és vegyél erőt magadon!)
Saját véleményem: undorító, amikor valaki terhesen dohányzik. Mindig felment a vérnyomásom, ha pl vérvételről jövet, a sztk előtt láttam füstölni kismamákat...
2014. jan. 24. 17:31
12/19 anonim válasza:
ha nem tudod letenni, akkor nem kell neked gyerek. szivjad te, legyel beteg te, de mast ne mergezzel. majd a nikotinos anyatejet kapja? undorito
2014. jan. 24. 18:04
13/19 anonim válasza:
Sajnállak,kemény lehet ...én soha nem cigiztem,de elhiszem,hogy nagyon nehéz.Viszont tényleg erőt kell venned magadon mert nem veheted azt alapul ,hogy x y gyerekének nem lett baja...nem tudhatod,lehet lett ,csak még nem derült ki és ha tényleg nem is lett nem jelenti azt,hogy Te is ilyen szerencsés leszel...lehet Te ,vagyis a babád lesz az akinek baja lesz,ne legyen.de nem szabad kockáztatni...mindent megkell tenned ,hogy egészséges legyen,ö a Te babád a Te felelősséged ....felkell ezt fognod és erőt kell venned magadon.Határozd el magad és tedd le,lehetőleg végleg.
2014. jan. 24. 18:29
14/19 anonim válasza:
Persze hogy nincs egyertelmu bizonyitek a dohanyzas es a betegsegek kozott, mert a dohanyos kismamak maguknak sem valljak be, mennyivel tobbet is szivnak. Szivd nyugodtan a cigit, ne tarts vissza magad, szivj csak, amennyi jol esik, most es majd szoptatas alatt is! Utana se hagyd abba egy napra sem! Nehany ev mulva majd szeretettel es nagy mosollyal fogadlak gyerekeddel az ertelmi fogyatekos gyerekek ovijaban. Szuloi utan meg majd kint cigizhetsz tovabb a tobbi anyukaval. Remelem ez a sokkterapia segit. Sok sikert a leszokashoz!
2014. jan. 24. 19:13
15/19 anonim válasza:
utolso vagyok es gyogypedagogus.
2014. jan. 24. 19:14
16/19 anonim válasza:
én is dohányoztam több éve de mikor meg tudtam h. terhes vagyok leraktam szörnyen nehéz volt de az jutott eszembe sokan elvetélnek bizonyítottan a cigi miatt!!!!
és mi suliba tanultunk róla h.terhesen cigi valószínű baba sírósabb lesz mert nikotin elvonási tünetek jelentkeznek!
gondolj bele egy újszülött kis csecsemőnek elvonási tünetei vannak! próbáld meg letenni a cigit!!
2014. jan. 24. 19:15
17/19 anonim válasza:
Szerintem is te vagy gyenge. 9 év után, egyik napról a másikra tettem le, amikor kiderült, hogy babám lesz. minden a fejedben dől el, csak kifogás, hogy nem megy.
Erős dohànyos voltam, de mikor kiderült babàt vàrok azonnal abbahagytam. Talàn segít a videó is... Sok sikert a leszokàshoz! Vigyàzz a gyermekedre! :-(
2014. jan. 24. 22:10
19/19 anonim válasza:
Az első babámmal minden gond nélkül azonnal leszoktam pedig előtte napi egy dobozzal is akár elszívtam. Szülés után buta voltam, visszaszoktam. Most vagyok kb 5-6 hetes a picivel, nehezebben ment, azt csináltam, hogy amikor megkívántam kimentem az erkélyre de nem gyújtottam rá, hanem arra a kis foltra gondoltam az ultrahangon. Ez bejött :) Még a szívhang miatt nagyon aggódom, hogy majd legyen, de nem engedem hogy a stressz befolyásoljon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!