Hamarabb hazavinnéd az oviból a gyereket, ha megtehetnéd?
A 3 éves kislányom nagyon nehezen szokott be az oviba, hiába volt előtte bölcsis. Nálunk a csoport 80%-a ebéd után hazamegy, csak az marad, akinek dolgoznak a szülei. Na most így ugye ő is marad ott aludni, vért izzadva szokott bele abba, hogy mást hazavisznek, neki maradnia kell.
A munkahelyen úgy alakult, hogy csütörtöki napokon ebéd után vége a melónak, ilyenkor szeretném hazahozni. Szerintetek ez felkavarná még jobban, vagy jó ötlet?
Én hazavinném aznap.
A fiam sem ugyanakkor jár haza minden nap az oviból, és semmi baja ezzel.
Hétfőn én megyek érte ebéd után.
Kedden a mamája megy érte ebéd után.
Szerdán a férjem megy érte 15:00-ra.
Csütörtökön a férjem megy érte 15:30-ra, mert aznap néptánc van neki délután az oviban.
És pénteken megint a mamája megy érte ebéd után.
Ugyan a fiam már nagycsoportos (idén megy iskolába), de ez már harmadik éve van így, teljesen megszokta, tudja melyik nap meddig van, és mikor ki megy érte. És akkor sem esik kétségbe, ha ne adj'isten változás van, és szólunk neki előre.
Köszönöm a válaszokat.
Végül hazahoztam, óriási öröm volt 🥰 sokkal nyugodtabb, mint szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!