Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Karácsonyi fényképezés?

Karácsonyi fényképezés?

Figyelt kérdés

Milyen képeket szoktak ilyenkor csinálni oviban a gyerekekről? Egészalakosat? Ülnek vagy hogy megy ez? Most kiscsoportos a lányom és van csini ruha, de pld a benti cipője egy az egyben nem illik hozzá.Ilyenkor visztek be teljesen új cipőt kifejezetten erre az alkalomra?

A válaszokat előre is köszi!

2021. okt. 24. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Esetleg ha ezeket a kérdéseket az óvónéninek tennéd fel, lehet, hogy még hasznos választ is kapnál a kérdésedre.

Szerinted ha Budapesten a XII. kerületben egészalakos volt, akkor Mucsaröcsögén is 100%, hogy olyat csinálnak?!

2021. okt. 24. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk ilyet és olyat is és nem vittem másik cipőt. Nem illett tökéletesen a ruhájahoz, de nagyon nem is ütött el.
2021. okt. 24. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Karácsonyi képeknél az alkalomhoz illő hátteret használnak a fényképészek.

Szoktak állót és ülőt is. Egyébként az ülő képeken is jól látszik a csini ruha és cipő. Nyugodtan vigyél be a ruhához illő cipőt, kérd meg az óvó nénit, hogy adják rá a fényképezéshez. Biztos megteszik.

Egy óvó néni

2021. okt. 24. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk fehér karácsonyfás a háttér, van álló, ülő kép és külön a legjobb barátaival is csinálhattak közös képet, kiscsoportos ugyan de már most van egy kislány és egy kisfiú akikkel hárman elválaszthatatlanok. Vittem be külön cipőt mert van egy szép cipője ami a kedvence, állandóan az van rajta itthon és direkt ahhoz választottuk a ruháját is.
2021. okt. 24. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk csinaltak ilyet is olyat is
2021. okt. 24. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Változó, volt amikor rénszarvas volt bent valami lócával havas tájkép előtt, kandalló előtt szőnyegen ülős...

Nálunk alig van olyan aki puccba vágja az ilyenekre a gyerekét, normálisan kimenős ruhában szokott lenni a nagytöbbség.

Pl a lányomon sima fekete nadrág volt egy olyan felsővel, mint ez: [link] csak az övén középen volt 1 hópehely.

2021. okt. 24. 16:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Nálunk azt az egyet mondta az óvónő, hogy ilyenkor csini ruhába jönnek a gyerekek és úgy fényképezik őket, meg hogy több háttér lesz.Ezt is csak úgy futtában, mert egyedül volt a gyerekkel.Meg hogy mikor lesz.A ruhát tavaly vettük karácsonyra, de még jó rá úgyhogy nem veszek erre másikat.Cipőre viszont ezek szerint be kell nevezni.

Mindenkinek mennek a zöld pipák, az 1 válaszolót kivéve, mert szerintem ebben olyan nagyon nagy eltérések nem lehetnek, tök mindegy milyen ovi meg hol.

2021. okt. 24. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem vágta puccba magát senki, meg is lepődtem, hogy a kislányom majdhogynem kilógott a teljesen egyszerű, sima fehér, minta nélküli hosszúujjú tüllszoknyás ruhájával ( [link] ). Minden kisgyerek kb sima farmer pólóban vagy egyszerűbb ruhában volt a sima benti szandáljával, úgyhogy nem kell túlgondolni ezt szerintem. :D
2021. okt. 24. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
én csinálok ovis fotózást. Akin nincs csinos, a ruhához illő cipője, azzal levetetem. Általában olyan hátterekkel is dolgozom, amik benti hatást keltenek, így nem feltűnő, hogy harisnyában, vagy zokniban ülneke setleg a "kandalló" előtt
2021. okt. 24. 23:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!