Van olyan ovi, ahol egész nap kint vannak?
Azt vártam, hogy ha van ilyen óvoda és valaki tud róla, akkor írja meg.
Ehhez képest elkezdték egyesek(?) hogy ilyen nem is létezhet, mert nem jó az időjárás, holott sokkal esősebb és hidegebb országokban is van, pl skandináv országok, Németország, Ausztira, Egyesült Királyság. A klíma vagy ugyanaz, mint itt, vagy sokkal csapdékosabb, hidegebb, télen hosszabb a sötét is és még így is működik, még ott is, ahol az óvoda fejlámpát biztosít a gyerekeknek. Gondolom ettől van, aki lemegy hídba. De nyilván a hülye én vagyok, nem az, aki nem képes arra, hogy
1. Továbbgörgessen, ha még nem hallott ilyet
2. Max beírja, hogy nem hallott ilyenről, mert az is inkább válasz a kérdésre, mint az, ha kifejtegeti, hogy ez itt lehetetlen a klíma miatt
Az pedig egyszerűen tény, hogy minden újdonságot átvesz a magyar, max jó nagy lemaradással. Itt sincs a klímával gond, nem azért nincs ilyen, majd lesz, csak idő kérdése, bármennyire hihetetlen és elmebeteg ötletnek tűnik a dolog, meg bármennyire is baromnak próbálják azt beállítani, aki szerint ez jó.
A "minden szuper külföldön, itthon meg minden szar" hozzáállásod a gáz, nem a kérdés.
Magyarországon nincs ilyen ovi.
Lehet, hogy majd lesz, itthon is sok hülyeség van, nemcsak külföldön.
Én írtam, hogy nem kedvező ehhez az itteni klíma, mert szerintem nem kedvező és ez egy olyan oldal, ahol a véleményünket írjuk le. Egy eszkimó nyilván kiröhögne, de nekem nem ez a szempont, hanem az, hogy mi az előnye annak ha minuszokban kint altatsz egy ovist, vagy esőben, szerintem semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!