Lovelyne kérdése:
Mire ės mennyi pėnzt kėr pluszban az óvoda a szülőktől?
Figyelt kérdés
Tudom mindenhol változó. Kíváncsi vagyok.Hallottam h van csoportpënz, eszközpėnz stb nem tudom mi van mėg...2021. aug. 21. 06:57
2/9 anonim válasza:
Nálunk negyedévente 3500..
Nem kapnak sok dologra pénzt, abból vezsik
( minőségi gyurma mondjuk)
3/9 anonim válasza:
Nálunk 1 évre 6000. Ebből vesznek mindent, papír, gyurma, wc papír, fogkrém stb
4/9 anonim válasza:
1000/hó, de nem az óvoda kéri. Hivatalosan nem kérhet. Szülők gyűjtik és ebből megy a papír, ceruza, gyurma...stb.; nedves wc-papír, Mikulás-csomag...
5/9 anonim válasza:
Félévente 3000 ft eszközpénz, havonta tisztasági csomag és havi 500 vagy 1000ft csoportpénz, de azt a szülők gyűjtik.
6/9 anonim válasza:
Havonta 7500ft ebben benne van minden, nem kell vinnünk be semmit. Ebből veszik a felszereléseket, kézműves dolgokhoz. Jönnek vendégek, bűvész, báb színház. Úszásra ebbe benne van a busz, a jegy.
Ezen kívül mivel egyke, mi a menzát is fizetjük.
8/9 anonim válasza:
3as vagyok. Idén 6500at fizettem be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!