Szerintetek nem bunkóság az óvónőtől ,hogy bejelölt Facebookon ?
Figyelt kérdés
Csinálták egy szülői zárt csoportot ,amibe jelentkezni lehet ,de amit jelentkeztem bejelölt az óvónő ,hát mit volt mit tenni vissza kellet jelölni.2021. aug. 20. 16:53
41/44 anonim válasza:
Bunkóságnak nem nevezném, de megmondom őszintén, hogy én nem vagyok híve ennek. Azt gondolom mindennek megvan a maga módja, van egy hivatalos elérhetőség stb., szerintem a közösségi média felületek nem erre valók. Én nem szívesen jelölök vissza olyanokat, akikkel csak valamilyen hivatalos, intézményi stb. kapcsolat van közöttünk, mert szerintem az más, nem egy személyes ismertségről van szó. Ha valaki ilyen felületeket használva szeretné tartani a kapcsolatot, információkat közölni stb. és ezért például létrehoz egy csoportot vagy csak egy messenger csoportot stb., azt értem és nincsen vele gondom. Viszont nem értem, hogy miért kellene ismerősöknek lennünk, semmiféle praktikus oka nincsen.
42/44 anonim válasza:
Örülj, hogy bejelölt! Ki vagy te, hogy téged nem lehet bejelölni?
25/f/óvónő
43/44 A kérdező kommentje:
Nem vagyok senki ,csak nem ismerem .
2021. aug. 25. 16:08
44/44 anonim válasza:
Akkor töröld az ismerőseid közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!