Nagy bunkóság az, ha valaki nem igazolja vissza Facebookon a rokonait, vagy be sem jelöli őket?
Nekem olyan rokonságom van, hogy minden lehető dologba belekötnek, bár ezzel nem hinném, hogy egyedül vagyok. Eddig is sokan voltak fennt kedves őseim közül a Facebookon, de mivel most szinte nem is látjuk egymást, egyre többen beregisztrálnak, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot.
Mikor családi ebéd volt, eddig állandóan szóba került, hogy ki mit rakott ki. Volt, hogy az volt az asztali téma, mennyire nem lánynak való dolgok érdekelnek, a nővéremnek a profilképe ezért/azért nem jó, és még sorolni lehetne. Néha úgy érzem hogy egyszerűbb lenne törölni a rokonokat, a konfliktusok elkerülése miatt.
Nem bunkóság szerintem
De mondjuk pl nemtom a posztjaidat lehet -e úgy beállítani, hogy akinek nem akarod, ne lássa, nemtom, hogy egyenként is lehet -e a posztokra, vagy csak úgy általánosan
Különben meg azért hisztizne, hogy nem lát új posztokat, miért nem látja a posztjaid
Mondjuk ezutobbit is el lehet kerülni azzal, ha nincsenek bejelölve
ÜZeneteit meg szerintem nem tudod megszabni, hogy menynit írjon, lehrt, hgoy zargatna folyton a badarságaival , akár minden nap
De ha már be van jelöl ve, szerintem ne töröld ki, csak max kérd meg hogy ne írjon, met nem ő érte élsz, és nem érsz rá folyton ővele foglalkozni, őt pesztrálni , tutujgatni.
Van facem. Kettő is. Egyiken fordítói csoportomat igazgatom, teszem ki az új fejezeteket. Igazából csak ezért kell. A másik azért van, mert távoktatás van, muszáj lennie facenek, máskülönben törölném. Nincs profilképem, nincs borítóképem, semmit nem posztolok, kvázi nem is használom, csak arra, hogy lássam, ha a tanárok írnak valami újat valamelyik csoportba.
Bárcsak törölhetném.
Régi facemen minden ismerősömet jelöltem, apámat viszont nem igazoltam vissza. Nagyanyám, akivel nem tartom a kapcsolatot, ismerősök voltunk, de mivel ott se posztoltam semmit, ha akarná se tudott volna mivel bas*ogatni.
Szerintem nem bunkóság. Mire fel? Ha úgyis találkozunk, annyira mindegy. Vagy ha tartjuk chaten a kapcsolatot, privátban úgyis küldünk egymásnak képet, ha olyan van. Ha meg nem, mit érdekli? Az nem érdeklődés, hogy a facebook elé rakta a bejegyzést a kezdőlapon, vagy mi a fenén.
19/l
Azért vannak esetek, amikor indokolt még a tiltás is:
Apám néhányszor véresre vert. Örüljön, hogy nem posztolom ki képekkel együtt, nemhogy visszaigazolást kunyerál! Tiltva volt abban a másodpercben, amikor regisztráltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!