Csak engem tudnak kikészíteni amit az emberek csinálnak vagy nem csinálnak facebookon?
Nekem is durva
Volt akivel szinte együtt nöttem fel lelkitarsak voltunk tamogattuk egymast a nehez elethelyzetekben amikor bnöje lett meg lazan ignoralt olyan indokkal nehogy az feltekeny legyen. Hat egy pillanat alatt ugy ereztem hogy hazugsag volt az a tiz èv.
Vagy exem pl mellettem millio növel beszelgetett mint haver, vagy tanfolyamtars vagy akarki, ertelmesen valtunk el maradtunk normalis kapcsolatban erre mikor nöje lett ö is ignoralt. (Mellettem nem ignoralt senkit)az is jo rosszul esett. Nem igy egy ilyen van hogy mellettem csajoznak, mas nö mellett en meg azt kapom hogy el lehet fàradni a p.csaba.mellettem meg miert nem ignoraltak mast?
"amikor bnöje lett meg lazan ignoralt olyan indokkal nehogy az feltekeny legyen. Hat egy pillanat alatt ugy ereztem hogy hazugsag volt az a tiz èv."
Nem volt hazugság! - akkor te voltál a nagyon fontos neki, most pedig a barátnője, akivel leélni akarja(?) életét.
.
Ha azt mondod, te még nem helyeztél át senkit rangsorodban, egyszerűen hazugnak nevezlek.
Tudod, rosszul eshet az embernek, amikor vele teszik ugyanazt, amit ő is megtett másokkal.
Nem erted akkor.
Vki mintha a testvered lenne vele együtt nöttök fel. Minden bajban ottvagytok egymas mellett. Nem nöi-ferfi kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!