Személyesen ismert ember Facebookos jelölését nem
elfogadni bunkóság?
Figyelt kérdés
Tegyük fel egy cégnél nyelvórákat tartok felnőtteknek. Az órámra járó emberekkel jó, szinte baráti a kapcsolat, időnként közös baráti kör révén a munkán kívül is találkozunk néhányukkal.
Nem annyira nagy dolog, de érdekelne: ha valaki közülük bejelöl Facebookon ismerősnek, bunkóság, ha nem fogadom el és úgy teszek, mintha nem is láttam volna?
Középiskolai tanár vagyok, egy diákom jelölését sem fogadom el, sőt tanár kollégáimét sem.
2019. júl. 16. 20:58
2/8 anonim válasza:
Ez csak egy weboldal, ennyire ne legyél már rákattanva.
2019. júl. 16. 21:00
3/8 anonim válasza:
Ez egy teljesen valós probléma. Nálam is van ilyen, bár nem vagyok tanár. Mivel egész nap emberek között vagyok, így vannak, akik bejelolnek, de nem szoktamvisszaigazolni. Nagyon egyszerű a dolog. Mivel velük face to face talakozok, így ezt minek? Ha valamelyik ismerősöm távolabb él tőlem, akkor egyszerűbb a közösségi oldalon tartani a kapcsolatot, de ez sem alapszabály. Ott a telefon, az email vagy adott esetben a nyelvora..
2019. júl. 16. 21:03
4/8 A kérdező kommentje:
Egy felnőtt-gyerek viszonylatban, iskolai tanárnál szerintem más. Itt ugye valamennyire a "munkakapcsolaton" túl is ismerjük egymást, meg csak pár év különbség van köztünk. Beleférhetne haverkodás, de hát nem tudom.
2019. júl. 16. 21:03
5/8 anonim válasza:
Ha összejártok, akkor miért nem fogadod el?
Azt megértem, ha sima diákokét nem, de ők így a haverjaid kb
2019. júl. 16. 21:05
6/8 anonim válasza:
Nálam is volt olyan, hogy gondolkoztam - elfogadjam-e? (Végül rábeszéltek, hogy nincs is abban semmi...)
Nem történt semmi különös dolog - mindössze annyi, hogy egy korábbi nagyon kemény konfliktus oldódott meg nagyon szépen. Ez pedig mindenkinek nagy élmény volt!
Ui: április 13. óta nincs különösebb jelentősége a dolognak... (akkor történt a jelölés.)
2019. júl. 16. 21:14
7/8 anonim válasza:
szerencsére már alig facebookoznak, így mindegy.
2019. júl. 16. 21:16
8/8 anonim válasza:
Öhm. Miért ne fogadnád el? Tényleg nem értem. Annyira jelentéktelen dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!