Szerintetek nem bunkóság az óvónőtől ,hogy bejelölt Facebookon ?
Figyelt kérdés
Csinálták egy szülői zárt csoportot ,amibe jelentkezni lehet ,de amit jelentkeztem bejelölt az óvónő ,hát mit volt mit tenni vissza kellet jelölni.2021. aug. 20. 16:53
11/44 anonim válasza:
Nem egy tanítványom anyukája bejelölt engem facebookon, amit magán, nem iskolai dolgokra használok. Meg van nekik az email címem. Ha nem jelölöm vissza, vagy nem válaszolok azonnal az üzeneteikre (munkaidő után és hétvégén, sőt ünnepnapokon is!), akkor megsértődnek. Nem bunkó dolog?
12/44 anonim válasza:
Ismered? Ha igen, miért lenne bunkóság ha ismerősnek jelöl?
Inkább az a bunkóság ha vad idegen emberek jelölgetnek be állandóan.
13/44 A kérdező kommentje:
Nem ismerem, most kezdi a gyerek az ovit 1 szer találkoztunk.
2021. aug. 20. 17:34
14/44 anonim válasza:
Én ezt nem értem! Az bunkóság, ha bejelöl a gyereked óvónője ismerősnek? Ismered, nem? Mire tartod fenn a facebook fiókodat? Kik jelölhetnek be? Akkor írd ki, hogy kik jelölhetnek? Ha már tudsz hőbörögni ilyen apróság miatt.
15/44 anonim válasza:
13 De feltehetően meg fogod ismerni, ha a gyereked óvónője lesz. De mégis miért bunkóság? Olyan tartalmakat osztassz meg amik nem vetnének jó fényt egy óvodáskorú gyerek anyukájára, vagyis rád, az ő szemében? Oltásellenes, laposföldes, vagy LMBTQ-s dolgokat, fideszellenes, meg hasonlók?
16/44 anonim válasza:
15ös, az utolsó 2vel mi a baj? Normális intelligens gondolkodásra vallana.
17/44 anonim válasza:
Vagy talán azért, hogy a csoportba lásd a bejegyzéseit/ő a tieidet.
Ne legyél már ennyire korlátolt, mert később nagyon sok baja lesz emiatt a gyerekednek...
18/44 anonim válasza:
De miért jelölted vissza, ha ennyire bunkónak tartod? Valaki kényszerített rá vagy mi?
Nem értem, ha bejelöl valaki, akit nem ismerek vagy nem akarok az ismerőse lenni, akkor nem jelölöm vissza.
19/44 anonim válasza:
Ismered?
Ismered
Akkor?
Miért lenne bunkóság?
Mi zavar benne?
Engem a védőnő és a gyerekorvos asszisztensnője is jelölt.
20/44 anonim válasza:
Remélem te nem egy városban élsz velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!