Szerintetek mennyi az esélye hogy a kisfiam elkapta a vírust?
Az oltóanyag nem kísérleti fázisban van.... Ha az orvos felír egy gyógyszert akkor egyébként utánanézel h az mióta van forgalomban és milyen technológiát használtak az előállításához? Na ugye...
Ha nem oltattok, akkor előbb-utóbb el fogjátok kapni a vírust. Ez biztos. Ha nem most, akkor ősszel, vagy télen, a vírus soha nem fog eltűnni, az olyanoknak köszönhetően, mint ti, akik nem oltattok.. Addig izgulhattok...
1.nem nagyon
2. Ha igen, akkor is alig terjesztem majd, mert nem leszel tele a vírussal, amit szét tudok köpködni
3. Velem van a gyerek a legtöbbet a legszorosabb kapcsolatban, legalább afelől nyugodt lehetek, hogy ÉN nem ragasztom rá (nekik is lehet komoly szövődménye, igaz ritkán, se az ezt nem vigasztalja, akié a Heim Pálban kötött ki több szervi gyulladással)
4. Amúgy meg, nekem már az is eredmény, ha azt tudom, hogy a 3.5 éves gyerekemnek nem kell majd senki magyarázza, hogy anya/apa miért köt ki hetekre a kórházba esetleg miért nem is jön ki többet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!