Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ciki vagy belefér kiscsoportos...

Ciki vagy belefér kiscsoportos ovis évzáró ünnepségen, h kisfiú rövid ünneplô nadrágban legyen?

Figyelt kérdés

Tegnap szólt az ovi, h fiúknak fehér felsô kell. Vannak szép ingei a gyereknek, fehér éppen nem volt, ezért elmentem venni egyet. De csak szettben volt, még egy sima fehér pólót sem lehetett kapni. Megvettem a szettet: fehér ing + csokornyakkendô + kantáros rövid sötétkék nadrág.

Szerintetek ez így vállalható? Jól néz ki, de nem voltunk még ovis évzárón... Vagy legyen inkább hosszú nadrág?

#ovisballagás
2021. jún. 4. 11:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%

#15 azért mert valaki nem karótnyelt döszpicsa mint te, még ismerheti a szózatot, meg Petőfit, baromira nem értem hogy jön össze a kettő.

És én sem értem miért kell egy kisovist úgy díszpuccba vágni mint egy nagyobb gyereket. Attól, hogy pár évesen nem feszeng ilyen göncökben, még felnőttkorában ő is fel fog tudni öltözni alkalomhoz illően, meg úgy bármi amit "okosan" idehánytál.

2021. jún. 4. 12:50
 22/30 anonim ***** válasza:
94%

“Ha neked jól esik igénytelennek lenni, hajra”

14-es te hol élsz? Nagy különbség van az igénytelen és a nem alkalomhoz illô között, de ez speciel egyik sem. 4 éves évzárójára teljesen jó, még csak nem is ballagás 🙄

Egy csokornyakkendôs inges szett mióta igénytelen? Eszem megáll 🤦🏼‍♀️

2021. jún. 4. 14:04
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Eredetileg a hosszú nadrág a felnőttek és idősebb fiúk kiváltsága volt, a kicsik rövidben jártak. Van ahol elegánsabb körökben a mai napig tartják magukat hozza. Pl az angoloknál Prince George esetében külön szenzáció volt, mikor hivatalos fotóhoz először hosszú nadrágot vehetett fel. Hogy ne lenne jó.
2021. jún. 4. 14:11
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

A suliban is simán mennek még a nyolcadikosok is rövidnadrágban az évzáróra. Még egyet sem zavartak haza miatta, hiába nem "illendő".

Azért tökre örülök, hogy a mi ovinkban a ballagásra kellett először ünneplő, egy csomó pénzt megspóroltam a nem megvásárolt és évente kinőtt blúzokon meg kopogós cipőkön :D

2021. jún. 4. 14:52
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fiam sötétkék vagy fekete rövidnadrágban (nem sportos) volt minden ovis évzárón, ahogy a kisfiúk 90%-a. Sőt még ünneplős fekete cipőjük sem volt, felvettek egy szebb cipőt. Ettől még csinosak voltak. Az iskolában mindkettő fekete hosszú nadrágot, fehér inget, fekete cipőt visel az ünnepségeken.
2021. jún. 4. 15:49
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, a rövidnadrág tök nagy igénytelenség, az ilyen alja nép járatja csak hivatalos eseményekre rövidnadrágban a gyerekeit

[link]

[link]

Még télen is, hát ez is azt mutatja, mekkora taplók, ilyen spúrok, hogy nem költenek pénzt újabb, hosszúnadrágra annak a szegény gyermeknek!

[link]

Oh, várj...

Kérdező, szerintem se nem illetlen dolog ez, sem pedig ízléstelen. Kicsi gyerekeknek nagyon jól áll az ilyen szerelés, én nem lenéznélek, ha ilyenben van a gyereked, hanem akár még is dicsérném, szerintem kifejezetten aranyos egy ilyen szett.

2021. jún. 4. 16:29
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jó hétvégét mindenkinek :)
2021. jún. 4. 17:55
 28/30 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az a legegyszerubb, ha erre konkretan rakerdezel az ovonoknel. Nalunk van a szep ruha es van az unneplo. Az unneplo fekete feher. Es igen ha tetszik ha nem, altalaban ez hosszu nadragot jelent. A gyerek inkabb akkor fog feszengeni, ha mindenki hosszuba van csak o nem. Nekem sulisaim vannak, es ott sem ertik sokan mit jelent a feher felso, sotet alj, pl. egy osztalykepen. Tehat ebbol kiindulva elfer egy 4 eves is rovidgatyoban.
2021. jún. 4. 18:28
 29/30 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen jo, szerintem cuki. Az en kisfiam nemcsak az evzarokon, de tavaly a ballagasan is rovidnadragban volt. Hasonloan a tobbi kisfiu, 1-2 kivetellel mindenki rövidnadrágban volt.
2021. jún. 4. 19:53
 30/30 A kérdező kommentje:
Megvolt az ünnepség, több kisfiú is rövidben volt és mind nagyon csinosak, cukik voltak ☺️
2021. jún. 10. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!