Ciki vagy belefér kiscsoportos ovis évzáró ünnepségen, h kisfiú rövid ünneplô nadrágban legyen?
Tegnap szólt az ovi, h fiúknak fehér felsô kell. Vannak szép ingei a gyereknek, fehér éppen nem volt, ezért elmentem venni egyet. De csak szettben volt, még egy sima fehér pólót sem lehetett kapni. Megvettem a szettet: fehér ing + csokornyakkendô + kantáros rövid sötétkék nadrág.
Szerintetek ez így vállalható? Jól néz ki, de nem voltunk még ovis évzárón... Vagy legyen inkább hosszú nadrág?
#15 azért mert valaki nem karótnyelt döszpicsa mint te, még ismerheti a szózatot, meg Petőfit, baromira nem értem hogy jön össze a kettő.
És én sem értem miért kell egy kisovist úgy díszpuccba vágni mint egy nagyobb gyereket. Attól, hogy pár évesen nem feszeng ilyen göncökben, még felnőttkorában ő is fel fog tudni öltözni alkalomhoz illően, meg úgy bármi amit "okosan" idehánytál.
“Ha neked jól esik igénytelennek lenni, hajra”
14-es te hol élsz? Nagy különbség van az igénytelen és a nem alkalomhoz illô között, de ez speciel egyik sem. 4 éves évzárójára teljesen jó, még csak nem is ballagás 🙄
Egy csokornyakkendôs inges szett mióta igénytelen? Eszem megáll 🤦🏼♀️
A suliban is simán mennek még a nyolcadikosok is rövidnadrágban az évzáróra. Még egyet sem zavartak haza miatta, hiába nem "illendő".
Azért tökre örülök, hogy a mi ovinkban a ballagásra kellett először ünneplő, egy csomó pénzt megspóroltam a nem megvásárolt és évente kinőtt blúzokon meg kopogós cipőkön :D
Jaja, a rövidnadrág tök nagy igénytelenség, az ilyen alja nép járatja csak hivatalos eseményekre rövidnadrágban a gyerekeit
Még télen is, hát ez is azt mutatja, mekkora taplók, ilyen spúrok, hogy nem költenek pénzt újabb, hosszúnadrágra annak a szegény gyermeknek!
Oh, várj...
Kérdező, szerintem se nem illetlen dolog ez, sem pedig ízléstelen. Kicsi gyerekeknek nagyon jól áll az ilyen szerelés, én nem lenéznélek, ha ilyenben van a gyereked, hanem akár még is dicsérném, szerintem kifejezetten aranyos egy ilyen szett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!