Ciki vagy belefér kiscsoportos ovis évzáró ünnepségen, h kisfiú rövid ünneplô nadrágban legyen?
Tegnap szólt az ovi, h fiúknak fehér felsô kell. Vannak szép ingei a gyereknek, fehér éppen nem volt, ezért elmentem venni egyet. De csak szettben volt, még egy sima fehér pólót sem lehetett kapni. Megvettem a szettet: fehér ing + csokornyakkendô + kantáros rövid sötétkék nadrág.
Szerintetek ez így vállalható? Jól néz ki, de nem voltunk még ovis évzárón... Vagy legyen inkább hosszú nadrág?
Óvoda, valóban. Ezek szerint ez azt is jelenti, lehet xarni mindenre. Menjen inkább uszinaciban a gyerek.
Amugy meg igen, az elvárás az, hogy legyen a gyereknek minden életkorban legalább egy ünneplő szettje, ami egy feher színű blúz vagy ing, nem póló, nem top, nem kardigán, nem pulóver, egy hosszú nadrág vagy egy minimum térdig érő szoknya fekete vagy sötétkék színben, nem rovidnaci, nem miniszoknya, nem farmer, nem sínadrag, nem macinaci. Egy fekete vagy sötétkék elegáns félcipő, nem tornacipő, nem edzőcipő, nem gumicsizma. Ez az elvárt és ez az illő öltözék egy ünnepre.
10!
Ez egy kimondottan röhejes cucc.
13!
Lehet ám vékony anyagból készült ünneplő ruhát venni. Ájuldozni mondjuk nem a szintől fog úgysem, hanem a napon való állástól. Ész, ugye. Ész.
Igen, xarjuk le. Ne legyen többet Himnusz, Szózat, nem kell ismerni Petőfit, nem kell tisztelni a történelmet, semmit. Oke.
Hasonlít a linken szereplô szettre, csak ahogy írtam, sötétkék.
És azt is írtam, hogy vannak a gyereknek ingei, de fehér éppen nincs. Szerintem ugyanis az ünnepi az nem egyenlô a fehér inggel. Karácsonykor pl. bordóban volt, de világos- és sötétkék is van neki. Hozzá passzoló HOSSZÚ nadrággal.
Szóval nem mackóban terveztem elküldeni a gyereket, hiába próbálod így beállítani...
De a többség megerôsített benne, hogy jó lesz a rövid, köszönöm 🙂
16!
Nem írtam hogy mackóban küldenéd, de úgy látszik az értő olvasas se divat manapság. A karácsonyi ünnepség és az évzáró nem ugyanaz, megcsak nem is hasonlít. Azért ez jusson majd eszedbe, amikor mondjuk a Március 15.-i ünnepélyre kell készülni.
További jó szórakozást, nem érdekel tovább a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!