Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ciki vagy belefér kiscsoportos...

Ciki vagy belefér kiscsoportos ovis évzáró ünnepségen, h kisfiú rövid ünneplô nadrágban legyen?

Figyelt kérdés

Tegnap szólt az ovi, h fiúknak fehér felsô kell. Vannak szép ingei a gyereknek, fehér éppen nem volt, ezért elmentem venni egyet. De csak szettben volt, még egy sima fehér pólót sem lehetett kapni. Megvettem a szettet: fehér ing + csokornyakkendô + kantáros rövid sötétkék nadrág.

Szerintetek ez így vállalható? Jól néz ki, de nem voltunk még ovis évzárón... Vagy legyen inkább hosszú nadrág?

#ovisballagás
2021. jún. 4. 11:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
5%
Ez 8000 Ft + postaköltség kidobása az ablakon tökéletesen feleslegesen. :(
2021. jún. 4. 11:48
 12/30 anonim ***** válasza:
7%

Óvoda, valóban. Ezek szerint ez azt is jelenti, lehet xarni mindenre. Menjen inkább uszinaciban a gyerek.

Amugy meg igen, az elvárás az, hogy legyen a gyereknek minden életkorban legalább egy ünneplő szettje, ami egy feher színű blúz vagy ing, nem póló, nem top, nem kardigán, nem pulóver, egy hosszú nadrág vagy egy minimum térdig érő szoknya fekete vagy sötétkék színben, nem rovidnaci, nem miniszoknya, nem farmer, nem sínadrag, nem macinaci. Egy fekete vagy sötétkék elegáns félcipő, nem tornacipő, nem edzőcipő, nem gumicsizma. Ez az elvárt és ez az illő öltözék egy ünnepre.

10!

Ez egy kimondottan röhejes cucc.

2021. jún. 4. 11:51
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
Elvárás, amit mi csinálunk magunknak. Abba kéne hagyni, szerintem. Most is, oviban is, iskolában is. Ájuldoznak a fiatalok a napon fekete-fehérben évtizedek óta, miközben olyan verseket hallgatnak recsegő mikrofonokból, amiket magasról leszrnak. Nem csak ők, de a rokonok is, akik mellettük állnak. "Elvárt és illő"... mikor lépünk már túl ezeken a felesleges dolgokon? Ideje lenne már. (N37)
2021. jún. 4. 11:53
 14/30 anonim ***** válasza:
11%
Amúgy meg nem unatkozo Mariska neni fog lenezni, hanem a normális szülő, aki képes a gyerekét normálisan felöltöztetni és aki maga is alkalomhoz illoen jelenik meg mindenütt. Lenéz majd a pedagógus is, aki hogy hogynem nem rovidnaciban fog megjelenni a te gyereked ünnepén, hanem normálisan felöltözve, alkalomhoz illően. Igen, manapság divat nem törődni senkivel meg semmivel, mert "nehogymá' beleszóljon más bármibe is". Végül is, a te dolgod. Ha neked jól esik igénytelennek lenni, hajra. Nekem sosem esett jól. Az én gyerekem fel öltözött normálisan minden ünnepre, ahogy én is.
2021. jún. 4. 11:57
 15/30 anonim ***** válasza:
10%

13!

Lehet ám vékony anyagból készült ünneplő ruhát venni. Ájuldozni mondjuk nem a szintől fog úgysem, hanem a napon való állástól. Ész, ugye. Ész.

Igen, xarjuk le. Ne legyen többet Himnusz, Szózat, nem kell ismerni Petőfit, nem kell tisztelni a történelmet, semmit. Oke.

2021. jún. 4. 11:59
 16/30 A kérdező kommentje:

Hasonlít a linken szereplô szettre, csak ahogy írtam, sötétkék.

És azt is írtam, hogy vannak a gyereknek ingei, de fehér éppen nincs. Szerintem ugyanis az ünnepi az nem egyenlô a fehér inggel. Karácsonykor pl. bordóban volt, de világos- és sötétkék is van neki. Hozzá passzoló HOSSZÚ nadrággal.

Szóval nem mackóban terveztem elküldeni a gyereket, hiába próbálod így beállítani...

De a többség megerôsített benne, hogy jó lesz a rövid, köszönöm 🙂

2021. jún. 4. 12:00
 17/30 A kérdező kommentje:
Ja és nem 8000+pk volt, a tescoban vettem 4000-ért 😉
2021. jún. 4. 12:00
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

16!

Nem írtam hogy mackóban küldenéd, de úgy látszik az értő olvasas se divat manapság. A karácsonyi ünnepség és az évzáró nem ugyanaz, megcsak nem is hasonlít. Azért ez jusson majd eszedbe, amikor mondjuk a Március 15.-i ünnepélyre kell készülni.

További jó szórakozást, nem érdekel tovább a téma.

2021. jún. 4. 12:04
 19/30 A kérdező kommentje:
Köszönjük, hogy benéztél 😘
2021. jún. 4. 12:06
 20/30 Derjaderja ***** válasza:
100%
"Manapság"? Pár eve még évzáró sem volt 4 eveseknek. Nem baj, hogy van, az ünneplést en pártolom, de nem arról szól, hogy a gyerekek jól érezzék magukat?
2021. jún. 4. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!