Adtok külön ajándékot az óvónőknek dajkáknak?
Kislányom kis csoportos. Nem régen az egyik anyuka írta hogy adjunk be 1000 ftot a csoportba pluszba évente 6000 ft szoktak mindenre beszedni, hogy a plusz 1000 ftból a 2 óvónőnek és a 2 dajkának ajándekot vagyis utalványt vegyenek évvégen, hozzátette lehet vinni külön is ajándékot, és ezzel vagyok kicsit hadi lábon, vinni vagy sem?
Személyszerint a 4 közül az egyiket különösen szeretjük a másikat különösen nem, a 2 dajka pedig semleges. Aki ad külön ajándékot mit? Nem szeretném ha a kislányomat kinéznék amiatt mert nem ad semmit.
Mi év elején odaadtuk a pénzt az szmk-s anyukának, aki az összes ünnepre abból gazdálkodik, az év végi ajándékot is abból veszi, mindenrôl számlát mutat.
Külön ajándékot így nem veszünk. Szintén kis csoport.
Óvodai dajka vagyok. A 23 fős csoportból 6-8 gyerektől szoktunk ajándékot kapni, örülünk, megköszönjük és ugyan úgy kezeljük a továbbiakban is a gyerekeket. El sem tudom képzelni, hogy rosszul nézzek arra, akitől nem kaptam semmit.
Ha nem adsz semmit, abból sem lehet gond, ha személyesebbet gondolsz, akkor ne adj a közösbe, csak külön. Egy tábla csoki és egy rajz a kicsitől is szintén jó lehet.
A lányaim óvónői zero waste "harcosok", így a kisebbtől a jelével ellátott hosszú távon használható pipere terméket kapnak és valami finomabb csokit.
A nagy ballag, így a részére csináltattam 3 egyforma epoxy gyantás medált, amiben nefelejcs virág van. Ehhez is veszek majd 1-1 csokit.
Ez így együtt kb. 20.000Ft, de ha csak a kicsi lenne (szintén kiscsoportos), akkor kb. 5000Ft.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!