Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Adtok külön ajándékot az...

Adtok külön ajándékot az óvónőknek dajkáknak?

Figyelt kérdés

Kislányom kis csoportos. Nem régen az egyik anyuka írta hogy adjunk be 1000 ftot a csoportba pluszba évente 6000 ft szoktak mindenre beszedni, hogy a plusz 1000 ftból a 2 óvónőnek és a 2 dajkának ajándekot vagyis utalványt vegyenek évvégen, hozzátette lehet vinni külön is ajándékot, és ezzel vagyok kicsit hadi lábon, vinni vagy sem?

Személyszerint a 4 közül az egyiket különösen szeretjük a másikat különösen nem, a 2 dajka pedig semleges. Aki ad külön ajándékot mit? Nem szeretném ha a kislányomat kinéznék amiatt mert nem ad semmit.

2021. máj. 31. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi év elején odaadtuk a pénzt az szmk-s anyukának, aki az összes ünnepre abból gazdálkodik, az év végi ajándékot is abból veszi, mindenrôl számlát mutat.

Külön ajándékot így nem veszünk. Szintén kis csoport.

2021. máj. 31. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 16000 Forintot szednek be egy évre, ebbe belekalkulálva minden eszközt és ajándékot. (Ráadásul március óta nem járunk, de a pénz befizetve).
2021. máj. 31. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Óvodai dajka vagyok. A 23 fős csoportból 6-8 gyerektől szoktunk ajándékot kapni, örülünk, megköszönjük és ugyan úgy kezeljük a továbbiakban is a gyerekeket. El sem tudom képzelni, hogy rosszul nézzek arra, akitől nem kaptam semmit.

Ha nem adsz semmit, abból sem lehet gond, ha személyesebbet gondolsz, akkor ne adj a közösbe, csak külön. Egy tábla csoki és egy rajz a kicsitől is szintén jó lehet.

A lányaim óvónői zero waste "harcosok", így a kisebbtől a jelével ellátott hosszú távon használható pipere terméket kapnak és valami finomabb csokit.

A nagy ballag, így a részére csináltattam 3 egyforma epoxy gyantás medált, amiben nefelejcs virág van. Ehhez is veszek majd 1-1 csokit.

Ez így együtt kb. 20.000Ft, de ha csak a kicsi lenne (szintén kiscsoportos), akkor kb. 5000Ft.

2021. máj. 31. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Soha nem adtunk, mondjuk nincs is olyan, hogy év vége, csak 3 hét takarítási szünet nyáron
2021. máj. 31. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
Óvónő vagyok, én azt gondolom, ha kapnak közösen, külön már nem kell. Semmilyen hátrány nem fogja emiatt érni a lányod. Elárulok egy titkot, 28 fős csoportból tavaly év végén, kaptam kb 15 gyerektől külön is, kb mire hazaértem nem emlékeztem kitől mit kaptam, hidd el pár jó szó többet ér.
2021. jún. 1. 00:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!