Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis, bölcsis gyerek mellett...

Anett80 kérdése:

Ovis, bölcsis gyerek mellett ti hogyan és hol tudtok dolgozni, ha a férjetek nem tud segíteni hozni-vinni a gyereket? Akinek nincsen segítsége, hogy oldja meg?

Figyelt kérdés

Eddig 15 állásinterjún voltam,ma délelőtt volt a 16. és nagyon el vagyok keseredve, mert egyiket sem tudtam elvállalni a munkaidő beosztás miatt,pedig felvettek volna.

Én csak akkor tudok dolgozni amikor a gyerek óvodában van, reggel 7 és du 5 között.

A férjem kamionos,így semmit sem tud segíteni. Hétfőn ment dolgozni és 2 hét múlva jön haza, teljesen rám hárul a feladat hogy óvodába hordjam a gyereket (5 éves a fiam).

Otthon folyamatosan azt hallom, hogy keress munkát 8 és 4 között,azzal ne foglalkozz, ami 2 műszakos (a szüleim is ezerszer elmondták már), csakhogy 8-tól 4-ig tartó munka nagyon kevés van, ritka mint a fehér holló, pedig Budapesten lakom, a belvárosban.

Már egy éve keresek állást és teljes sikertelenül. A gyerek miatt eddig 16 felkínált állás lehetőséget kellett visszautasítani,mert mindegyik 2 műszakos volt, a hétvégén is dolgozni kellett volna.

A nagyszülők elég lerobbant állapotban vannak, nem tudnak segíteni, anyám 2 éve elesett és úgy eltörte a bokáját, hogy azóta alig tud menni. Ha beteg a gyerek, vállalja hogy otthon ápolja de azt nem, hogy az óvodába hozza-vigye.

Már ötletem sincs, hol keressek munkát,ahol a munkaidő 8 és 4 között van. A legjobb egy 6 órás részmunkaidős munka lenne,hogy ne itthon bámuljam a 4 falat amíg a gyerek óvodában van. A pénz is fontos szempont, hogy saját keresetem legyen.

2021. febr. 15. 12:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
75%
Akkor 1. felvesz egy nem szakképzettett, 2. elvégez egy pár hetes tanfolyamot, és szakképzett lesz.
2021. febr. 15. 17:53
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

31!

1, A kerdzőnek ajánlottad a munkát, o nem keres bebiszittert.

2, Nem ingyenes a tanfolyam

2021. febr. 15. 18:27
 33/35 anonim ***** válasza:
87%
Akkor elmegy 1500 Ft-ért bébiszitterkedni, és rengeteg munkája lesz, mert olcsóbb, mint mások. De nem akarásnak nyögés a vége. A férjem munkája miatt külföldre költöztünk, a diplomámat nem fogadták el, a nyelvet sem beszéltem túl jól, a férjem sokat volt távol, az iskola 3.30-kor zárt. Így elmentem bébiszitternek, kezdetben minimál órabérért, mikor már volt referenciám, akkor már jóval többért. Közben megtanultam a nyelvet, főiskolára járok, szabadnapjaimon meg a leendő szakmám területén dolgozok pár órát. És egy 3000 fős faluban élünk. Aki meg csak a kifogásokat keresi, az mindig talál.
2021. febr. 15. 19:40
 34/35 anonim ***** válasza:
63%
8-16:30-ig dolgozom, plusz mindig némi túlóra persze, de közel van az ovi. Így fél8-ra érünk be, negyed 6-ra tudok érte menni (a nagyobbik már egyedül jár). Suliban neccesebb lesz, mert a napközi csak 4-ig van, így remélem, addigra lesznek újra különórák. Nálunk sincs se apa, se nagyszülők. Néha más anyukával tudunk együtt működni, de ez ritka.
2021. febr. 25. 22:37
 35/35 anonim ***** válasza:
Én is másfél év után találtam így munkát. Mondjuk mikor kiscsoportos volt nem is lett volna értelme mert 2 hetente beteg volt.
2021. ápr. 14. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!