Ovis, bölcsis gyerek mellett ti hogyan és hol tudtok dolgozni, ha a férjetek nem tud segíteni hozni-vinni a gyereket? Akinek nincsen segítsége, hogy oldja meg?
Eddig 15 állásinterjún voltam,ma délelőtt volt a 16. és nagyon el vagyok keseredve, mert egyiket sem tudtam elvállalni a munkaidő beosztás miatt,pedig felvettek volna.
Én csak akkor tudok dolgozni amikor a gyerek óvodában van, reggel 7 és du 5 között.
A férjem kamionos,így semmit sem tud segíteni. Hétfőn ment dolgozni és 2 hét múlva jön haza, teljesen rám hárul a feladat hogy óvodába hordjam a gyereket (5 éves a fiam).
Otthon folyamatosan azt hallom, hogy keress munkát 8 és 4 között,azzal ne foglalkozz, ami 2 műszakos (a szüleim is ezerszer elmondták már), csakhogy 8-tól 4-ig tartó munka nagyon kevés van, ritka mint a fehér holló, pedig Budapesten lakom, a belvárosban.
Már egy éve keresek állást és teljes sikertelenül. A gyerek miatt eddig 16 felkínált állás lehetőséget kellett visszautasítani,mert mindegyik 2 műszakos volt, a hétvégén is dolgozni kellett volna.
A nagyszülők elég lerobbant állapotban vannak, nem tudnak segíteni, anyám 2 éve elesett és úgy eltörte a bokáját, hogy azóta alig tud menni. Ha beteg a gyerek, vállalja hogy otthon ápolja de azt nem, hogy az óvodába hozza-vigye.
Már ötletem sincs, hol keressek munkát,ahol a munkaidő 8 és 4 között van. A legjobb egy 6 órás részmunkaidős munka lenne,hogy ne itthon bámuljam a 4 falat amíg a gyerek óvodában van. A pénz is fontos szempont, hogy saját keresetem legyen.
31!
1, A kerdzőnek ajánlottad a munkát, o nem keres bebiszittert.
2, Nem ingyenes a tanfolyam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!