Kisóvodás mellett tudtok dolgozni, hogy nincs nagyszülői segítség?
Figyelt kérdés
#Munka, anyaság, munkanélküli,
2020. okt. 23. 14:15
1/12 anonim válasza:
Igen, mivel nem vagyok egyedülálló. Úgy valóban nehéz lenne, mivel nagyszülő sajnos nincs.
2/12 anonim válasza:
Persze. Párom ráadásul hivatásos vadász, az esetek 99%-ában én vittem-hoztam a gyereket.
3/12 anonim válasza:
Én egyedülállóként is megoldottam és nem vagyok szuperanyu. a szükség nagy úr. rengeteg az egyszülős család, olyan meg még több akad, ahol nem hadrafoghatóak a nagyik, vagy mert aktívan dolgoznak maguk is, vagy csak távol élnek. Nem rakétatervezés azért. Persze, eleinte sok a betegség, hiányzás, biztosan sok munkahely nehezen tolerálja a táppénzt, de mindent meg lehet oldani. Azért a legtöbb családban tudják managelni, hogy dolgozzanak és intézménybe járjanak a csemeték is egyszerre, ha sokszor nehezített pálya is. Alapvetően erre van berendezkedve a társadalom, a magyar pláne, legkésőbb óvodába már megy minden gyerek, azok is, ahol se másik szülő, se nagyik.
4/12 anonim válasza:
Miért ne tudnék? A gyerek napközben óvodában van.
5/12 anonim válasza:
Ovi simán megoldható, mert 6-18ig biztosítaniuk kell a felügyeletet. Suli nehezebb ügy már, mert az csak 7-17 között van.
6/12 anonim válasza:
Egyedülálló anyaként is megoldottam.
10/12 A kérdező kommentje:
Itt 6.30tól 16.30ig van csak óvoda és még nem találtam olyan munkát, hogy tudjam vinni is hozni is.
2020. okt. 23. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!