Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Bevihetitek az oviba a gyereke...

Bevihetitek az oviba a gyereket, vagy át kell adni a kapuban?

Figyelt kérdés
Itt láttam, hogy sok helyen csak be kell adni. Én ezt nem értem,ha beteg vagyok ő is lehet beteg, ha meg nem akkor mért szenvednek a sok gyerek le, fel öltöztetésével?

2021. febr. 3. 14:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk csak a kapuig
2021. febr. 3. 14:46
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk is csak kapuig. Igen ők vetkőztetik le és fel mielőtt jön haza
2021. febr. 3. 14:47
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Bevihetem maszkban kézfertőtlenítés után. Nálunk csak a nyári ügyelet alatt nem lehetett, elmondás alapján elég sok problémát okozott (eltűnt, összecserélt ruhák). Mi akkor nem vittük.
2021. febr. 3. 14:48
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Kapuig, semmi probléma nincs ezzel.

Ovónők elmondása alapján a kiscsoportosok pl sokkal könnyebben szoktak be így, mint mikor csüngenek a folyosón az anyukájukon.

Középsős fiam is önállóbb így, nem húzza az időt, teljesen önállóan öltözik időre, még a czipzárt is megtanulta összedugni és felhúzni.

2021. febr. 3. 14:54
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Csak az épület bejáratáig, a vírus miatt (ősz óta).

Amit írsz, azzal egyetértek, de én már nem keresem a logikát az intézkedésekben.

2021. febr. 3. 15:02
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk be lehet vinni, gyerekenként 1 kísérô. Ki van rakva kézfertôtlenítô, ill. meg van adva, hogy egyszerre hány szülô lehet a benti folyosón.

A programok is meg voltak tartva eddig, a foglalkozások is. Tortát is lehet bevinni.

2021. febr. 3. 15:19
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Szintén csak az ajtóig. Ott lázat mérnek neki, ha ok akkor jövök is el (az ovi területére csak maszkban léphetek be)

Kiadás ugyan így. Becsengetek dadus kin~z, majd hozza a gyereket öltöztetni.

Igen. Ez egy f@sssság. És nem kis gond az óvónőknek, dadusoknak. Főleg most h overál szezon van.

Én amit külön utálok, h addig az esőben kint kell várakoznom a 10hós ikrekkel 😩z

2021. febr. 3. 15:22
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Csak a kapuig. Nyíregyháza.
2021. febr. 3. 15:43
 9/14 anonim ***** válasza:
95%
Kapuban mérik a lázat aztán elviszik.A délutáni érkezést meg 5 perc pontosan meg kell mondani és a gyerek óvónő felügyelete mellett kint vár az udvaron.kb vicc..na de már megszoktuk 🤦😂
2021. febr. 3. 16:25
 10/14 anonim ***** válasza:
42%
Egyáltalán nem mindegy, hogy mennyien mennek be. Simán lehet, hogy a gyerek nem beteg, a kísérő viszont az.
2021. febr. 3. 16:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!