Melyik igaz az óvodátokra szobatisztaság szempontjából?
D) verzió: felvették, cserélték a pelenkát. Annyi, hogy pants pelust kértek.
Egy év bölcsi után, 2 év 10 hónaposan kezdtük az ovit.
Egyáltalán nem vesznek fel nálunk sem pelusos gyereket. Az, aki beadja úgy is, hogy a gyerek bepisil bekakil, az óvoda pedig folyton ágyneműt most és ruhát cserél, az vajon belegondol, hogy ez milyen trauma lehet a gyereknek? :( Értem én, hogy 3 évesen már óvoda van, de a bölcsődékben általában van lehetőség plusz egy évet járni, hogy beérjen az ovira a gyerek.
A fiam 3 éves kora után pár hónappal lett szobatiszta, addig nem is vették fel. Viszont így nem is volt trauma, hogy mások előtt idegen környezetben szenved a bepisiléstől..
Óvónő vagyok. Nálunk csak abban az esetben szabad felvenni a nem szobatiszta gyereket, ha betöltötte a 3. életévét. A pelus költségeit a szülő állja. Ahol dolgozom, gondoskodnak a veszélyes hulladék elszállíttatásáról is.
Szobatiszta gyereket 3 éves kor előtt is felveszik.
(Magánóvodában dolgozom, így ezek arra vonatkoznak.)
Én Budapesten és Szolnokon is kerestem állami óvodát, egyik helyen se engedik a pelenka tárolását-hulladék kezelését. :/
A magán óvodák valószínű más szabályokkal működhetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!