Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Orrfolyással mehet oviba?

Orrfolyással mehet oviba?

Figyelt kérdés

Semmi más baja nem nincs, nem lázas, jókedvű.

Még mindig nem szokott be, félek ha megint itthon lesz kezdhetjük előről.

2020. nov. 8. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nekünk az ikreket hazaküldték :/

mondjuk vírushelyzet van, ekkoràknàl gyakran tünetmentes, érthető az elővigyàzatosság

2020. nov. 8. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálunk sem szeretik és kérik, hogy maradjon otthon. Még akkor is ha csak átlátszó a váladék, nem pedig zöld.
2020. nov. 8. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. nov. 8. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Persze, majd minden orrfolyásra otthon tartjuk...
2020. nov. 8. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
Igen, otthon tartom minden csepp takonyra, mert jószívű kedves főnököm van, aki bőségesen osztogatja, a június óta kimerült szabimat, mi több ő küld gyáp-ra. Ugyanmár hagyjuk.
2020. nov. 8. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem mehetnek.

Én mondjuk alapban nem viszem őket ilyenkor amúgy sem (covidon kívűl sem)

Nálunk egy vacak kis nátha automatikus arcüreggyulladással jár.. És 2 hét itthonléttel.

Igaz én megtehetem mert még itthon vagyok.

2020. nov. 8. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy tüsszentés után hazaküldték a gyereket múltkor. Tegyük azt hozzá, hogy itthon se előtte, se utána semmi baja nem volt, mindegy, megtehettem, itthonról dolgoztam.

Most tényleg folyik az orra, ugyan átlátszó a váladék, de enyhén náthás a hangja is, szóval szerintem az ovi ajtóból küldenék is vissza, ha be akarnám vinni. Szóval megint itthon lesz egy hetet.

2020. nov. 8. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. nov. 8. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
95%

Cinikus válaszadóknak: nyilván a legtöbbünk szintén vinné a gyereket némi orrfolyással, de könyörgöm, ezt most protokoll tiltja a legtöbb helyen. Át se veszik a gyereket.

Nálunk a szülő be sem léphet az épületbe. A dadusok öltöztetik át a gyerekeket és figyelik ha valaki a kapuhoz érkezik, hogy a szülő elé menjenek.

2020. nov. 8. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!