Vihetem a gyermekem csütörtökön oviba ha tegnap ért véget a megfázása?
Figyelt kérdés
Nem koronavirus csupán a klimától megfáztunk mindketten. Holnap megyünk orvoshoz, fog minket engedni? Vagy szóljak hogy beteg volt? Láza nincs, csupán kis orrfolyás volt.2020. szept. 1. 22:10
1/5 anonim válasza:
Beszéld meg az orvossal. Majd ő látja.
2/5 anonim válasza:
Attól függ. Ha az óvoda betegség esetén 2 hét otthonlétet kér a mostani rendszerben, akkor nem. De ha a Gyerekorvos kiadja az egészséges papírt akkor nyilván mehet.
3/5 anonim válasza:
Az óvoda jelenlegi protokolljától függ. Nálunk betegség után 10 nap tünetmentesség után jöhetnek újra a gyerekek.
Tudom, tudom... nem én találtam ki.
4/5 anonim válasza:
3as nálunk is így van. Hiába nem beteg a gyerek,és a doki is engedné, nem vihetjük 10 napig. Amit nem értünk ,ha egy doki aztmondja mehet és kiállitja az igazolást, akkor miért ne mehetne, vagy hogy fogom itthon? Ki igazolja,esetleg nekem is a vele töltött plusz napokat?
5/5 anonim válasza:
10 nap kicsit durva! Nálunk csak azt kérték, hogy láz után 3 napot várjunk. Orvosi igazolás pedig nincs, mert telefonon ilyet értelmetlen adni. Személyesen pedig azért nem mert nagy eséllyel már egészséges felnőtt és gyereknek pedig sokkal nagyobb covid kockázat mostanában orvoshoz menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!