Milyen szempontok alapján választottatok óvodát? Hol kerestek?
Figyelt kérdés
Nincsen az ismerős körömben óvodás gyerek, így nem tudom megkérdezni,miért oda ieattak be. tehat amire kíváncsi lennék, hogy honnan lehet tájékozódni? Mire figyeljek?
Nagy divat most a magán óvoda, tényleg annyival jobb? Mennyibe kerülnek? És igaz h évekkel előre kell jelentkezni? Köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 20. 13:36
21/21 anonim válasza:
Nem értem miért pontozták le így a magánovis véleményeket. Mindenki szíve joga dönteni, ők csak leírták, hogy ők miért oda íratták.
De egyébként én is körzetisbe íratnám, mert nincs pénzem magánra és én is megfigyelném az ovi udvarán, hogy hogy foglalkoznak a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!