Óvodás illetve óvodába készülő gyerekek anyukái! Ti milyen szempontok alapján választottatok ovit?
Szép legyen a környezet (kívül is, belül is, a te igényednek megfelelően legyen rend és tisztaság).
Legyen szimpatikus az óvónéni és a dadus.
Legyenek jó kis programok a gyerekeknek, ne csak üljenek és nézzék egymást egész évben.
És fontos, hogy jó legyen a vezető, hiszen fejétől bűzlik a hal.
És én a magam részéről a tiszta korcsoportos összetételt szeretem, ne legyen vegyes csoport.
Szimpatikus legyen, minden része és útba essen a munkahely felé. Ennek ellenére csak a körzetes oviba vették fel a kislányunkat, ami egyáltalán nem volt szimpatikus.
Eltelt másfél év. Nagyon sok negatív van, ami miatt kivenném, ha ő nem szeretné. Viszont az óvónő és a dadus nagyom jók és a logopédus is, mert szüksége volt hogy beindulhin a beszéde.
Elitet válaszd, ilyen esetben.
Első válaszoló vagyok.
Beirattam a lányomat egy oviba, ami szimpi volt, aztán kiderült, hogy tele van c-ánnyal, a legbunkóbb fajta fehérrel és olyan csórókkal, hogy a csoportpénzre, semmire sem tellett.
Engem zavart, hogy a 25 gyerekből az én lányom és még 2-3 család normális.
Elvoltam így 2 évig, aztán gondolkodtam, hogy kiveszem, végül most a 4.évre jutottam el tényleg, ovit váltottunk, és jó döntés volt, normális ovi, nincsenek se c.ok, se bunkók.
Kár, hogy nem hoztam el onnan a lányomat 1. év után.
Csak akkor mindenki azt mondta, hogy bunkó és c.g.ány minden oviban van.
Hát nem, ahova most járunk, ott nincs.
Körbe kellett volna néznem, csak hallgattam másokra.
Előző vagyok
A "szegény emberek" azért zavartak engem, hogy csoporttársai a lányomnak, mert emiatt nem tudtak elmenni soha sehova, mindig csak a csoportszobában ültek és mivel csoportpénzt sem tudtak fizetni, ezért sokszor alig volt ceruzájuk, papírjuk, ha csak én be nem vittem.
De se egy színház, se semmire nem volt pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!