Milyen babakocsid van? Miért azt választottad (mik voltak a szempontok? ) Megvagy vele elégedve?
Peg Perego Pliko P3 Compact babakocsink volt.Eredetileg nem én választottam,a nővérem kislányáé volt,és kölcsönadta.Fél éves volt a lányom,mikor a nővéremnek babája született,így természetesen visszaadtam,de annyira megszerettem,hogy ugyan olyat vettünk helyette.
Mivel nem nézegettem babakocsikat emiatt,nem igazán tudtam milyet is szerettem volna.Abban az egyben voltam biztos,hogy mindenképp multifunkciósat szeretnék.
Peg perego book plus .
Nem is én választottam ,előtte volt pár baklövésünk babakocsival, hol pedig olcsóbbat hol tök hiperdrágát vettem de mindegyik balul sült el, így anyumat megkértem válasszon helyettem , érdekes az ő választása persze bejött.
Meg vagyok vele elégedve, kicsire össze lehet csukni, jók a kerekei, nem rázkódos, kényelmes és tágas és amit imádok hogy igen nagy alul a pakoló része.
Egyedül a színe nem tetszik annyira.
Coletto Florino Carbon
Nagyon jó a rugózása, tágas és nem volt rettentően drága.
Nem épp a legkönyebb de max a buszra/villamosra teszem fel ha nem alacsony padlósnak. Emeltre azért nem lenne könnyű felcipelni.
Viszont cserébe nem rázkódik, stabil és szép is.
Bebetto niconk van.csak sport reszes.10 hos koraban a gyerkoc kinotte a 3 reszest.azt is szerettem,giordani ethos trio markaju volt.360°ban forgathatoak voltak a reszek a vazon.ezt nagyon szerettem benne,csak a sportja kicsinek bizonyult.
Ezert vettuk a bebettot.ez egy tank,de imadom.oriasi kerekei vannak,oriasi kupola,oriasi ules.
Emelnem nem kell,igy a sulya nem zavar.
Konnyen iranyithato,megis stabil.
1. babakocsink egy Peg Perego Easy Drive Switch 3in1 volt, nagy mozes, az atlagnal picit tovabb hasznalhato babahordozo, felem fordithato sportresz az elonyok. A vazon cserelgetest nemhasznaltuk ki, amiatt valasztottuk ezt, folosleges volt. A hordozot hasznaltuk, szerettuk, a mozest, sportreszt nem, picikent nem maradt meg benne, es nehez volt a lepcsony cipelni, pedig a vaz+sportresz elvileg csak 10 kilo. Utaltam, hiaba volt meg szep is.
2. babakocsi egy Maclaren Triumph esernyore csukhato, itt mar okosabb voltam, hasznaltan vettem, hatha nem jon be neki, es akkor el tudom adni kisebb veszteseggel. Jol tettem. Szerettem, hogy magasan volt a fogoja, a ferjemnek is kenyelmes volt, konnyu volt nyitni-csukni, de nagyon kicsi az ulofelulete, es nincs hozza karfa, ezert szorosan be kell kotni benne a gyereket, amit a gyerekem utalt, igy ezt sem sokat hasznaltuk.
A 3. "babakocsink" egy 10 honapos kortol hasznalhato SmarTrike volt hasznaltan, kormanyra rogzitett jatektelefonnal. Ez sokaig nagyon jo volt, ameddig le nem kezdett erni benne a laba, azota sokat letette, huzta a cipo orrat a foldre. Most varunk vele tavaszig egyebkent is, mert hideg.
A 4. babakocsit kaptuk, egy 3 kilos, karfas, esernyore csukhato, nagy ulofeluletu nagyon egyszeru kis esernyokocsi, az elso, amit kifejezetten szeretett a fiam. Sajnos sokszor felallt a labtartora, ami levalt az egyik oldalon, igy mar nem hasznalhato, mert ennel is huzza a labat a foldon, de ezt imadtam, mert konnyu, es a lepcsoncipeles konnyen megoldhato veke, most jatekbabakocsikent funkcional, neha ezt visszuk setalni, es tologatja.
Az 5., es valoszinuleg utolso babakocsink egy Moon Kiss. Szeretem a karfajat, szep a kocsi dizajnja, konnyu nyitni-csukni (bar ket kezes mutatvany). Nem szeretem a kosar reszt, mert ha nemhajtom fel, beleutkozik a labam, es bar iranyitani konnyu, tolni megis nehez, illetve orrnehez a kocsi, ami elony is reszben, mert raaggathatom a taskam hatul telepakolva is, de a padkanal mindig meg kell picit emelni, es hatul, ahol ki van talalva a ralepos resz, az nem olyan kenyelmes, kicsit maceras nekem. Nehez lefekezni, viszont a fek fog, mint az alom, a buszon sem kell izgulnom, hogy elgurul a kocsi, es feloldani konnyu a feket. A sulya nem a legkonnyebb, de a tobbi dologert cserebe elnezem, foleg, hogy a gyerekem ezt a babakocsit is szereti, ami a legfontosabb szempont, illetve hogy a kerekre nem tud raallni, nem tudja a labat huzni nem a foldon.
Mamakiddies premium baby-t választottam használtan. Azért, mert viszonylag könnyű, és a lakásunk előtt fel kell cipelnem néhány lépcsőfokon. Nekem a súly volt a fő szempont, meg a megfizethető ár.
Nagyon könnyen, egy kézzel is irányítható, viszont a babahordozót nehéz bekötni az autóba. Azt sem szerettem hogy fekete belül a mózese, sokkal szebb aminek fehér a belseje. A sportrésze viszonylag rövid, 9-10 hónapos koráig lesz nekünk jó szerintem. Ha több lett volna a helyünk, akkor vettem volna mellé egy bázistalpat és rápattintható hordozót, mert azt egy mozdulat "bekötni" Amúgy elégedett vagyok a babakocsival.
Első babakocsink egy Maxi Cosi. Alakítható mélykocsivá, sportkocsivá és az autós hordozókosár is rögzíthető rajta. Fő szempont az volt, hogy egyenetlen talajon is jól mozogjon, mert szeretünk kirándulni. Nagy kerék, jó rugózás és a babakocsiknál egyedi, a John Deere illetve Rába Steiger traktoroknál alkalmazott kerékelrendezés és kormányzás: nem a kerék fordul, hanem az alváz csuklik, kb. mint egy csuklós busznál a hátulja. A kerekek egy mozdulattal kivehetők, hogy kevesebb helyet foglaljon szállításkor.
Utána vettünk egy háromkerekű biciklivé alakítható babakocsit. Amíg pici a baba, addig a tolórúd forgatásával lehet kormányozni az első kerekét, de ha nagyobb lesz, tudja hajtani pedállal. Megtetszett, megvettük.
Megérkezett a kistestvér, így kellett vennünk egy kétszeményes kocsit is: Graco Quattro Duo Tour. A hátsó ülés vízszintesig ledönthető, újszülüttkortól jó, az első meg amikortól ül a baba. Szintén jól rugózó kerék volt a szempont. Alul nagy pakolórekesz van. Nagyon ügyesen csukódik, csomagtartóba simán befér.
Nekem nagyon sok volt.
1.Graco Ultima babahordozóval, nagyon jó kocsi, mamáéknál meg egy Graco Quattro Tour 3:1, szuper jó kocsi, de nehéz
2.Cybex Onyx, szép volt, de dőlt hátra, nekem nem volt stabil,
3.Hauck, hiába volt ez is szép, nem fordul könnyedén, keskeny a ülő és háttámla része,
4.Chipolino Ava, jó kocsi, de nekem magas volt a tolókarja
5.Peg Perego Pliko P3 ez is jó volt, nekem nehéz volt,
6. meg már a végleges Mamas and Papas Sola2, na ez eg szupet, szerethető, könnyen gurul, fordul, egy kézzel irányítható kocsi. Imádom!
Mellette egy kissebb sportkocsink van, ami szinteén nagy kedvencem: Peg Peregp Pliko Mini
Mindkettő utolsónál megmaradok, nincs több babakocsi már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!