A kenguru egészségtelen. (Nem megyek bele, ha a google-t ismered, rá tudsz keresni, miért.) Kezdj kendőben vagy csatos hordozóban gondolkodni, a méretük állítható, a csípőd mérete irreleváns.
2017. szept. 13. 13:21
2/15 anonim válasza:
Nandu szövött kendő. A márka mindegy volt, a kendőt használtan vettem. Mindenképpen szövöttet akartam, júliusi a babám és azt hallottam neli kevésbé meleg illetve jobban ki lehet használni, mint a rugalmasat. Mindenképpen kendőt akartam, ez biztonságos újszülött kortól.
2017. szept. 13. 13:25
3/15 anonim válasza:
Nekem rugalmas kendőm van liliputi és manduca csatos hordozóm. A kenguru nem egészséges, ezekben biztosított a helyes fiziológiai tartás. Szeretem mindkettőt, kényelmesek, a csatos hordozónak is állíthatóak a pántjai a férjem is tudja használni pedig 55 kilóval erősebb.
2017. szept. 13. 13:27
4/15 anonim válasza:
Mi is kendővel kezdtünk, aztán Bondolinóra váltottunk. De próbáltam Manducát, JPMB Fiziót és karikás kendőt is. A karikáson kívül mindegyik kényelmes volt.
2017. szept. 13. 13:34
5/15 anonim válasza:
Én kötős meitaiban hordoztam. Nagyon szerettem.
2017. szept. 13. 13:43
6/15 anonim válasza:
Nandum volt és rugalmasom. Kenguruba egyszer raktam a lányom, ő lógott benne, semmi sem volt, ami tartotta volna a csöpp, három hónapos testét, nekem meg nagyon kényelmetlen volt.
A Nanduba ha egész nap volt az igen nagy súlyú fiam, meg se kottyant, mert nem csak neki jó anatómiailag, hanem nekem is.
2017. szept. 13. 13:45
7/15 anonim válasza:
Emeibaby csatos hordozónk van, nagyon kényelmes mindkettőnknek. Azért ezt választottam, mert szerettem volna egy olyan hordozót, ami hasonlóan jól illeszkedik a babához, mint a kendő, de mégis egyszerűbb le és felvenni. Ez a hordozó egy karikás kendő és csatos hordozó hibridje - 5 hónapos kora óta használjuk, elöl és háton hordozáshoz is. Most 2,5 éves, lassan ki fogja nőni sajnos...
2017. szept. 13. 13:48
8/15 anonim válasza:
Nandu szövött kendő. :)
Egyszerű megkötni, nem lazul ki hosszú hordozás alatt sem. A fiam imádja, már repdes, ha látja, hogy veszem fel.
Ami nem utolsó szempont: egyszer kipróbáltam egy kengurut a 7 kg-os babámmal. Azt hittem, leszakad a derekam! A kisfiam egy pár percig elvolt benne, nem jelezte, hogy kényelmetlen. De én alig vártam, hogy levegyem és kapjak levegőt!
A kendő ezerszer jobban elosztja a terhet! Sokkal egészségesebb az anyának is, nem csak a picinek!
Én 46-48-as ruhát hordok, egy 5m-es kendő bőven elég, a férjem is tudja használni.
2017. szept. 13. 13:48
9/15 anonim válasza:
Gremese Mei taiunk volt, nagyon szerettem, bár kb csak fél évesen nőtt bele a gyerek. igaz, korábban is (3 hónapos korától) használtam, ha le kellett boltba szaladni pl.
következő gyereknél is ezt fogom használni, kiegészítve a kezdeti időszakra egy karikás kendővel (carolinom van, illetve egy katja, aminek ezt a sorsot szánom), illetve egy kendős poddal (nandu van, de ez a másik alternatíva a katja számára)
kengurut NE! egészségtelen. neked is rossz, babának is. nem véletlen a sok hirdetés, miszerint "alig használt" kenguru eladó... rá kellene kérdezni, hogy ugyan miért használták "alig"?
2017. szept. 13. 14:11
10/15 anonim válasza:
Magyarinda csatosunk van.állítható csípőresz van(nekem meg túl keskeny a csípőm)5 hos kora óta használjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!