Milyen szempontok alapján választottatok óvodát? Hol kerestek?
Nincsen az ismerős körömben óvodás gyerek, így nem tudom megkérdezni,miért oda ieattak be. tehat amire kíváncsi lennék, hogy honnan lehet tájékozódni? Mire figyeljek?
Nagy divat most a magán óvoda, tényleg annyival jobb? Mennyibe kerülnek? És igaz h évekkel előre kell jelentkezni? Köszönöm a válaszokat!
Mi magánoviba járattuk a gyerekeket. Számunkra fontos szempont volt, hogy legalább oviban ne moslékot kapjanak, hanem egészséges ételeket. Vegyék figyelembe, ha allergiás valamire. Ne legyen nagy a csoportlétszám. Foglalkozzanak is a gyerekkel, ne csak kivágják azt udvarra oszt jónapot. Legyen nyelv tanulási lehetőség.
Elhiszem, hogy van jó állami ovi is, de én még nem sokat láttam.
A nagyobbat nem vették fel a körzetes oviba, így magánoviba kerültünk. A kicsinél már egyértelmű volt, hogy ő is oda fog járni.
A nagynál volt még egy próbálkozásunk a körzetes ovival, de a szülői értekezlet után - látva a körülményeket és az óvónőket - inkább visszamondtuk. Nálunk csak a körzetesbe veszik fel a gyereket, nem lehet variálni.
#6 vagyok
A mi ovinkba még most is lehet jelentkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!