Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ketten voltak az egèsz oviba...

Ketten voltak az egèsz oviba a gyerekeim?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki, de nem tudom kire hagyni a kèt gyerekemet. A pàrom szülei nagyon messze vannak, az èn anyukàmat meg 1,5 ève szívre műtöttèk, apukàm dolgozik. Pàrommal mindketten olyan helyen dolgozunk,ahol nem kellett abbahagyni a munkavègzést.(postàn) Egyszerűen nem tudok mit csinàlni,nem betegek, nem tudom őket kire hagyni. Az òvonők egy rèsze kedves, màsokon làtni, hogy fel vannak háborodva miért viszem őket.Rossz szülőnek hisznek. Egy kèt napot néha hugommal megtudok oldani,ha a fèrje otthon van, csak van egy 8 hónapos kicsi neki elèg arra néznie.Padhelyzetben vagyok. Még a táppènz lenne megoldás az egyikünknek , mit gondoltok?
2020. márc. 20. 05:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki rossz szemmel néz,annak nem kell akkor kikézbesíteni a levekeit,csekkjeit,hiszen szerinte maradjanak otthon a postások.
2020. márc. 21. 17:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Örüljenek neki, hogy csak ketten vannak, kisebb a fertőzés veszélye.

Ne foglalkozz ezzel.

2020. márc. 21. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!