Akkor ez így teljesen normális mindenki szerint?
Figyelt kérdés
Oviban 28 gyerek egy csoportban. 2 óvónő és egy dadus van velük. 25 gyerek nem jàrt közösségbe, 3 volt bölcsis. A 3 ex bölcsisnek nem okozott gondot az ovikezdés, viszont a többi gyerek heteken át sírt, hogy nem akar oviba menni. Eltelt már 4 hónap, vannak akik beszoktak, de lett olyan gyerek, aki lelkibeteg lett az ovitól és nagyon sok gyerek sír szinte egész nap és piros, bedagadt szemmel várják a szüleiket. Nyilván 3 felnőtt 28 gyerekre nagyon kevés, de ez így normális? Amíg nem volt gyerekem is mesélték, hogy nehéz az ovikezdés, de most már érintett vagyok a témában és én felháborítónak tartom ezt ebben a formában. Nagyon sajnálom a gyerekeket. Ti hogy látjátok ezt?2019. dec. 21. 17:25
31/34 A kérdező kommentje:
Én csak arra emlékszem, hogy nagyon nem szerettem ott lenni, de komolyan már nem is tudom, hogy pl. hányan voltunk vagy miket csináltunk.
2019. dec. 22. 13:00
32/34 anonim válasza:
Szerintem se normális. Én bölcsiben sose voltam, oviba mindig utáltam menni, de nem sírtam se reggelenként, se ott.
33/34 anonim válasza:
Kamu. Az enyém tavaly volt kiscsoportos, 32 fő egy csoportban de olyan sokszor voltak betegek a gyerekek hogy 15 főnél több gyerek nagyon-nagyon ritkán volt bent.
Most középső csoportban látszik hogy erősödött az immunrendszerük, nagyon sok a gyerek és kicsi a terem, szoktam sajnálni reggelente az óvónőt mikor szaladgál összevissza szegény de hálistennek nagyon jó óvónéniket fogtunk ki, jól kezelik a gyerekeket és bírják idegileg is :D
34/34 A kérdező kommentje:
És mi a kamu?
2020. jan. 8. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!