Anyázó óvónők: másokat is zavar?
De gondolom van egy névlistájuk. Ès ha nem is tudja a nevedet akkor sem kellene mondania semmit.
Szerintem a következö anyázásnál mond neki, hogy "óvónö engem Julcsinak vagy Kovács nének hívnak..."
Szerintem nem kell tegeződni, jól csinálják, nekem sokkal jobban tetszik, mint mikor a keresztnevemen hívnak(vagy azt becézik).
Mondjuk nálunk ilyen nincsen, csak a szülészeten volt, de tényleg kellemes hallani.
Hú, hát az "anyuka" még durvább. Még egy kis infantilis színezete is van.
Értem én, hogy sok nevet kell megjegyezni, de az enyémet nem nehéz, úgy hívnak mint a csoport egyik dadusát. Feltéve, hogy őt nem "daduskának" szólítják.
Ha iskolas lesz az uzenobe azt fogjak irni, Tisztelt Szulok!,nem pedig azt, hogy Kedves Gizike!Ha az "anyazas" ennyire zavar, mar most kezdj el hozzaszokni. Persze, hogy kis kozossegben mindenki ismer mindenkit, de ez itt, Budapesten teljesen megszokott. Az ovono nem telefonkonyv! Minden evben tanulja meg a 30fos csoport+anyuka+apuka nevét(90)? Ne legyenek ketsegeid, nem fogja. A gyereket igen, a szuloket, nem. Ez van.
Persze megoldhatna ugy is, hogy nem szolit sehogy(en ugy szoktam),de az mitol szemelyesebb?Biztosan van,akit meg az zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!