Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért van sokakban ekkora...

Miért van sokakban ekkora ellenállás a hordozókkal (kendő, csatos stb) szemben? Miért zavar másokat hogy én miben szállítom a gyerekem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem mindenkinek opció, nem is ajánlgatom senkinek. Babakocsit is használunk, tehát nyilván nem szólom meg vagy nézem le azt, aki babakocsit használ.

Aki ellenzi a hordozást és emiatt meg is szól mást, miért teszitek? Mi a bajotok vele?

2016. aug. 3. 15:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Amiért minden másban is sokkal okosabbnak hiszik magukat. Majd ők megmondják neked a tutit!
2016. aug. 3. 16:07
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Mi is mindkettőt csináljuk. A hordozó miatt öregek szólnak be, babakocsi miatt hordozós anyukák. Mindenütt van hülye.:)
2016. aug. 3. 16:22
 3/20 acelsziv ***** válasza:
23%

Meg kell nézni, hogy milyet használsz. Sokan egyrészt kifelé hordják a gyereket ami sehogyan nem jó. Másrészt olyan hordozót vesznek ami bevág a kicsi lábai közé és ott van az egész súlya a gyereknek. Olyan kell, ami a gyerek lábát térdig tartja. Tehát teljes combbal ül benne és befelé kell hordani.

Csak ezt sokan nem tudják és abból ítélnek amit látni vélnek. Utána nézni meg lusták.

2016. aug. 3. 16:24
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt pártolom. Ne foglalkozz másokkal, mindenhol van okostojás.

Amikor leugrok 10 deka sonkáért és 2 zsömléért, akkor hordozó, mivel nekem praktikusabb a boltban. Nem nagybevásárlásra gondolok itt.

Rendszeres napi sétához babakocsit használok. Mindkettőnek van előnye is, hátránya is szerintem.

2016. aug. 3. 16:25
 5/20 anonim ***** válasza:

Én most vettem hordozó kendőt, így csak most tanulom kötni. Szerintem sokkal praktikusabb ha az embernek szüksége van mind két kezére. Ismerek olyan anyukát aki otthon is hordoz amíg pakol, mosogat, mos, stb mert a baba nem lenne meg.

Viszont baba kocsi is lesz mivel hosszabb sétákat azzal jó megtenni. Vagy fogja szeretni a kendőt vagy nem. Majd kialakul.

Ha neked így jó, akkor hordozz. Te tudod, hogy mi a praktikusabb megoldás.

30 hkm

2016. aug. 3. 16:56
 6/20 anonim ***** válasza:
36%

Én inkább babakocsis vagyok! Imádom. A lányom kezdi kevésbé imádni:)

Nekünk ugyan nem hordozónk volt hanem kenguru. Tök kényelmetlen volt nekem is és szerintem a lányomnak is. Nem is tartotta tisztességesen. Olvastam is, hogy egészséges.

Én nem szóltam még meg SOHA senkit mert hordozza a gyermekét.

viszont én bizony agyfaszt kapok mikor a "nagy" gyereket valaki a hátára köti és úgy jön megy! Komolyan kikészít s ha a válaszom nem hasznos akkor pontozhat bárki. De a kérdésre szerintem tökéletesen válaszoltam.

Nem afrikába vagy nem tudom, hogy vagyunk, hogy a nők a hátukra kötik a gyereket, hogy közben a földeken tudjanak dolgozni. Nem! egy a 21.század. Úgy néznek ki mint a majmok. Nekem ez a véleményem, s ezért ez a véleményem. Mert az afrikai nőket megértem. De magunkat? Ezt nem értem meg.

Volt picike gyermek is a nő htára kötve. Belefúrva a fejét a hátába. Hogy a fenébe kap levegőt? Hogy kényelmes neki? Plusz a nagyobb gyerek? Kb akkor mint az én lányom 19 hós.. Nem tudnám elképzelni ezt, hogy ez nekünk kényelmes és praktikus lehetne..

De ismétlem én senkit nem szóltam s szólok le. Ha nek jó akkor neki jó és kész:)

2016. aug. 3. 17:02
 7/20 anonim ***** válasza:
65%
6-os vagyok. Nem egészséges-kenguru! Egészségtelent akartam írni.
2016. aug. 3. 17:03
 8/20 A kérdező kommentje:

Értem, hogy "kikészít", csak azt nem, hogy miért? A hordozós kor kb addig tart, mint a babakocsis. Miért jobb ha babakocsiban szállítom a "nagy" gyereket?

Szélsőségek persze vannak, ezt elismerem. Én a normál hordozásról beszélek.

2016. aug. 3. 17:15
 9/20 A kérdező kommentje:

Egyébként meg pont ez a furcsa nekem, hogy nem próbálod ki de már tudod, hogy neked/nektek nem lenne kényelmes.

Ha valaki kipróbálja és nem jön be, azt értem.

2016. aug. 3. 17:16
 10/20 anonim ***** válasza:
65%

Én meg attól kapok agyf__szt, amikor a "nagy" gyereket tologatják a babakocsival. Hát micsoda dolog ez már?! Egyszerűen felháborító, nincs annak a gyereknek lába? Minek neki babakocsi, ha egyszer már tud járni?

Amúgy nem, nem kapok tőle agyf__szt, egyszerűen nem érdekel. :)

Kérdező, javaslom olvasgasd az alábbi fórumot:

[link]

Nem csak te találkozol olyanokkal, akik jobban tudják, hogy mi jó annak a gyereknek, hiszen a tízmillió futballszakértő mellett a tízmillió gyermeknevelési tanácsadó országa is vagyunk. Kb. ennyit is ér a véleményük... ;)

2016. aug. 3. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!