Kiscsoportos nem mehet kirándulni. Többi lent?
Kislányom kiscsoportba jár, és az óvodájában az a szokás hogy kiscsoportosokat nem visznek kirándulni messzebbre. Ez nem is lenne gond, csakhogy vegyes csoportba jár, amiben a legtöbb gyerek középső vagy nagycsoportos, és hallja hogy mennek, és most szembesült vele, hogy ő nem mehet. Szerintem teljesen jogosan érzi, hogy kimarad valami jó dologból. Sírt szegény, amikor beszéltünk erről. Annyira sajnálom szegényt, mert szívesen menne. Még az sem vigasztalta, hogy Apával otthon lehet (ami ritka, és máskor örül, ha elviszi valahova), sem az, hogy egy szuper programot helyeztem kilátásba, ő a csoportjával menne.
Nem tudom, hogyan segithetnék neki, és igazságtalannak érzem a helyzetet, hiszen a kicsik is ugyanúgy a közösség tagjai. Másfelől ezen nyilván az előző éveken a többiek is átmentek, ők is megértették, az én kislányomnak is meg kéne értenie... de attól ez még nem lesz igazságos.
Még azon gondolkoztam, rákérdezek az óvónőknél, Apával együtt lehet e csatlakozni. A férjem úgy gondolja, túl fog rajta lépni a kislány és már megvan, hogy hova viszi az ovis kirándulás helyett.
Vegyesek az érzelmeim...
Az aggodalmam azért van egyrészt, mert nem szokott ilyenen sírni, másrészt mert hiába bármilyen szuper program, nem biztos, hogy felér a csoportjával most már, majdnem 4 évesen (évvesztes) .
Került valaki esetleg hasonló helyzetbe, és ha igen akkor hogy oldotta meg? Vagy én reagálom túl?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tudom hogy esik, meg keményen írták le, de sajnos igazuk van. Ezzel elkapatnád, ha valahogy mégis "megengednék". Anyakent rossz erzes, hogy rossz a gyereknek, plane ha mi nem is érezzük nagy problemanak az adott dolgot es ugy gondoljuk h siman meg lehetne oldani másképp...
Pl. A fiam nagyon szeretne egy autót. Tudod az a beleulos aksis.. De panelban lakunk. Es aki alattunk lakik, haaat nem egy kedves nő. De megertenem ha ezért szólna h hangos es zavaro. Mashol tárolni nem tudnam/mernem. Lecipelni nekem nem lenne kedvem. Minden nap 5 órát eltoltene benne a fiam. Ismerem :D Nincs annyi kapacitasom, hogy ennyit autokazzak vele, mert akkor hol van meg a bicaj, jatszoterezes, futkarozas? Mellesleg a jelenlegi helyzetünkhoz kepest draga. Nyilvan iszonyatosan sajnalom h nem lehet neki, lelkiismeret furdalasom is van, mert ő tenyleg imadna, ki tudna hasznalni, es ha annyira akarom meg is oldhatnám. De sajnos erről a vagyarol le kell mondania. Nem kaphat meg mindent amit szeretne. Nekem is nehez, neki is nehez. Kompromisszum:ha nagy lesz vesz magának olyan autót amilyet szeretne(es amire lesz pénze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!